VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HAMPTON BY HİLTON OTEL’E PRESTİJLİ ÖDÜL

13 Ağustos 2020

................................

Bolu’da bulunan kentin uluslararası ilk otel markası olan Hampton By Hilton Otel, Trıpadvisor’ın milyonlarca kullanıcısının oyları sonucunda belirlenen Traveler’s Choice ödüllerine adını yazdırmayı başardı.

Paşaköy Mahallesinde bulunan iş insanı Necip Çarıkçı’nın sahibi olduğu Hampton By Hilton Otel, kurulduğu günden bu yana sektördeki başarıyla dikkat çekiyor. Bölgenin ve şehrin uluslararası ilk otel markası olan Hampton by Hilton Bolu, dünyanın önde gelen otel ve seyahat değerlendirme sitelerinden Trıpadvisor’ın milyonlarca kullanıcısının oyları sonucunda belirlenen Traveler’s Choice ödülüne layık görüldü.

"MUTLULUK DUYUYORUM"
Hampton by Hilton Bolu Genel Müdürü Ömer Songur, en prestijli ödüllerden birini kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “2019’ da otelimizde konaklayan ve hizmet alan misafirlerimizin yapmış olduğu değerlendirmeler ile dünyadaki oteller arasında kalite ve hizmet sınıflandırmasında ilk yüzde 10 içerisinde bulunarak bu prestijli ödüle layık görülmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu ödülün kazanılması ayrıca tüm çalışanlarımız için de motivasyon ve gurur vesilesi olmuştur. Bu başarıyı getiren ekibim ile gurur duyuyor ve bu başarıyı getiren takımın bir parçası olmaktan mutluluk duyuyorum’’dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.