VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"AK PARTİ MİLLETİN SESİ, TÜRKİYE'NİN PARTİSİDİR"

12 Ağustos 2020

...................................................

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, AK Parti’nin kuruluş yıldönümü dolayısıyla basın açıklaması yaptı. Doğanay, “AK Parti’nin kurulduğu gün olan 14 Ağustos 2001 tarihi, Türk siyasi tarihi için gerçek bir milattır. AK Parti, tüm vatandaşlarımızın gönlüne dokunmuş bir partidir” dedi.

AK Parti’nin milletin sesi, Türkiye’nin partisi olduğunu vurgulayan Doğanay, yaptığı basın açıklamasında, "AK Parti’nin kurulduğu gün olan 14 Ağustos 2001 tarihi, Türk siyasi tarihi için gerçek bir milattır. Ülkemizin ve milletimizin geleceğini ışığıyla aydınlatan AK Parti; umudun ve inancın adı olmuş, coğrafyamızda ve dünyada Türkiye’yi önemli ve stratejik bir ülke konumuna getirmiştir.14 Ağustos 2001’de Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde arkasındaki milyonlarla kutlu yola çıkan partimiz, her seçimde başarılarını katlayarak arttırmıştır. AK Parti olarak; “Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” şiarıyla millete hizmet yolunda her türlü meşakkatle, badirelerle boğuşarak bugünlere geldik. Ülkemizin şahlanışının başlatıldığı o tarihten bugüne yapılamayanı yaptık, başarılamayanı başardık.

“AKP VATANDAŞLARIMIZIN GÖNLÜNE DOKUNMUŞ BİR PARTİDİR”

Türkiye siyasetinde ezberleri bozan milletin egemenliği üzerindeki bütün vesayeti kaldıran, Devleti toplumdan ayıran siyasi tarihi silmiş, Milleti Yaşat ki Devlet yaşasın anlayışı ile bu yüce milletin gönlüne girerek yapılan bütün Genel ve Yerel seçimler ile referandumlarda milletimizin teveccühüne mazhar olmuştur. Kurulduğu günden bu güne kendisini millete adamış AK kadrolarıyla ülkemizde hayal bile edilemeyen yeniliklere ve reformlara imzalar atmıştır ve bundan sonra da İnşallah atmaya devam edecektir. Çünkü biz davamıza, kurucu ilkelerimize, liderimize gönülden bağlıyız. 
Çünkü biz düşmanlıktan yana değil, dostluktan yanayız. AK Partinin hikâyesi bir milletin aşk hikâyesidir.  AK Parti, tüm vatandaşlarımızın gönlüne dokunmuş bir partidir. 

BİRÇOK YATIRIMI GERÇEKLEŞTİRDİK
AK Parti İktidarları döneminde Ülkemizde birçok hizmeti ve yatırımı yaparak hemşerilerimizin hizmetine sunduk. Bolu’muzun ihtiyacı olan yatırımları kazandırmak için çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın destekleriyle de bir çok projesi yapılan ve 1 TL iz ödeneği ayrılarak yapımına başlanamayan projeleri, yarıda kalan yatırımları bitirerek hemşehrilerimizin hizmetine sunduk.  AK Parti olarak bizlerin tek amacı Ülkemize ve İlimize hizmet etmek oldu.
Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, AK kadrolarıyla ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyan partimizin tüm değerli mensuplarını kutluyor, Ahirette intikal edenleri rahmet ve şükranla yad ediyorum. Partimizin 19. kuruluş yılının ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

3 yorum yapılmış
  • turkiyem
    12 Ağustos 2020 • 02:39
    alla allah ulan biz uzaydami yasiyoruzda bizmi gormedik.asgeri ucretle 4 kisi geciniyoruz nerde bu akp ozaman
  • Cyber
    13 Ağustos 2020 • 01:13
    AkP milletin partisiydi ta ki 2011 yılına kadar. Söylenecek çok söz var fakat konuşturmazlar. Sabah 5 de bir cimer şikayeti ile alırlar. Nerede özgürlük?
  • melungeon14
    13 Ağustos 2020 • 23:13
    bir şey demiyorum..çünkü deyemiyorum..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.