VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ABDULLAH ABAT RESMEN ADAY..

7 Ağustos 2020

.............................................................

Haber: Sevgi PİLGİ

 Boluspor’un eski başkanlarından Abdullah Abat, Boluspor’u sahipsiz bırakmayarak  Cumartesi günü yapılacak olağanüstü kongre öncesinde resmen adaylığını açıkladı.  Abat, “9 yıl başkanlığını yaptığım bir kulübün böyle bir durumda olması  beni ve tüm Boluspor sevdalılarını üzmüştür. Başkanımızdan, milletvekillerimizden, il başkanlarımızdan destek sözü alarak bu işe koyulduk. Benim tek isteğim şu: herkes destek olsun. Destek olmayacaklarsa bari köstek olmasınlar” dedi.

Necip Çarıkçı’nın Boluspor başkanlığını bırakarak kongre kararı almasıyla Boluspor’da belirsizlik süreci hakimdi.

Yaşanan belirsizlik sonrası Boluspor eski başkanlarından Abdullah Abat, kulübü sahipsiz bırakmayarak yeniden başkanlığa aday olacağını açıkladı. Bugün basın açıklaması düzenleyen Abat,  Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü’nün desteğini alarak aday olacağını belirtti.  Abat, “9 yıl başkanlığını yaptığım bir kulübün böyle bir durumda olması  beni ve tüm Boluspor sevdalılarını üzmüştür. Boluspor’da artık kutuplaşmanın üst noktalarda yaşandığı bir döneme girdik. Dedik ki Boluspor bu durumdaysa kentin önde gelenleri, siyasileri, seçilmişleri konuyla alakalı elini değil, gövdesini taşın altına koymak zorundadır. Bu desteği alma sözünü aldık. Boluspor ne benim ne de kimsenin babasının malı değildir. Bu şehrindir. Bolusporu iyi yerlere taşımak iyi, paylaşımcı yönetimle alakalı bir şey” şeklinde konuştu.

“ONLARDAN DESTEK SÖZÜ ALARAK BU İŞE KOYULDUK”

Belediye desteğinin tüm spor kulüplerinde çok önemli olduğununun altını çizen Abat, “Belediye başkanımızla bir görüşme ayarladık. İlk görüşmemizde kendisine aday olmayacağımı söylemiştim, ama sonraki görüşmemizde birinin bu işi yapması gerektiğini söyledim. Bu kulübün yöneticisel açıdan boş kalmaması için biz başkanımızın, milletvekillerimizin, il başkanlarımızın destekleriyle, onlardan destek sözü alarak bu işe koyulduk.  Güçlü bir yönetimle Boluspor’u maddi, sportif olarak bir yerlere getirmeyi düşünüyoruz. Biz Bolusporu şuan bulunduğu durumdan daha iyi bir konuma getirmeyi düşünüyoruz. Tabi bu, Bolu halkının,  Boluspora gönül veren insanların, iş insanlarının hep birlikte olmasıyla olacak bir şey.

HERKES DESTEK OLSUN

Benim tek isteğim şu: herkes destek olsun. Destek olmayacaklarsa köstek olmasınlar. Paylaşımcı bir yönetimle maddi anlamda, bolu belediyesinin desteğini alarak  bu yola çıktık. İnşallah Allah yüzümüzü kara çıkartmaz. Boluspor, mevki, makam olarak kullanılacak bir alandeğil, ben bunu hiçbir zaman kullanmadım, bu saatten sonra da kullanmam. Biz Boluspor’u bir yerlere getirebilir miyiz bunun peşindeyiz. İnşallah önümüzdeki dönem tüm Bolu’yu mutlu edecek bir Boluspor ile karşınızda olacağız” ifadelerini kullandı.

  • ABDULLAH ABAT RESMEN ADAY..
  • ABDULLAH ABAT RESMEN ADAY..
  • ABDULLAH ABAT RESMEN ADAY..
  • ABDULLAH ABAT RESMEN ADAY..
  • ABDULLAH ABAT RESMEN ADAY..
1 yorum yapılmış
  • RDVAN
    7 Ağustos 2020 • 08:58
    Yolunuz açık olsun.Umarım gurur duyacağımız bir BOLUSPOR'umuz olur.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.