VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

O FABRİKADA İŞÇİLER KORONAYA YAKALANDI..

3 Ağustos 2020

...........................................................

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde bir fabrikadaki işçilerde koronavirüs çıkmasının ardından fabrika karantinaya alındı. Olayla ilgili Bolu Valiliği “Bahsi geçen fabrikanın çalışanlarından yapılan testlerde pozitif vakalar saptanmış ve kişilerin tedavilerine ivedilikle başlanmıştır. Vakaların görülmesinden itibaren hızlı bir şekilde filyasyon çalışması da yapılmıştır” ifadelerini kullandı.

Mudurnu’da faaliyet gösteren ve 200’den fazla çalışanı olan bir fabrikada bazı işçilerin koronavirüse yakalanmasının ardından fabrika üretime yaklaşık 15 gün ara verdi. Koronavirüs testi olan işçiler karantinaya alındı.

“TÜM TEDBİRLERİN DEVAMI SAĞLANMIŞTIR”

Olayla ilgi Bolu Valiliği yazılı bir açıklamada bulundu. Valilik açıklamasında, “Bahsi geçen fabrikanın çalışanlarından yapılan testlerde pozitif vakalar saptanmış ve kişilerin tedavilerine ivedilikle başlanmıştır. Vakaların görülmesinden itibaren hızlı bir şekilde filyasyon çalışması da yapılmış, temaslılar Mudurnu ilçe sağlık müdürlüğü ekiplerince izole edilmiş, fabrikada dezenfeksiyon işlemleri ile maske, mesafe ve temizlik önlemleri temel olmak üzere ilgili mevzuat hükümlerince gerekli tüm tedbirlerin devamı sağlanmıştır.

HASSASİYETLE YAPILMAKTADIR

Bununla birlikte fabrikanın belli bölümlerinde çalışan kişilere fabrika yönetimince kendi istekleri doğrultusunda Kurban Bayramı sebebiyle izin verilmiş olup diğer alanlarda üretime devam edilmektedir. İlgili firmaya, çalışanlarını antikor testi ile tarama yapması önerilmiş olup bahsi geçen işyeri ile ilgili tüm takipler İl Sağlık Müdürlüğü tarafından hassasiyetle yapılmaktadır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur” ifadelerine yer verdi.

5 yorum yapılmış
  • mer
    3 Ağustos 2020 • 08:33
    O fabrika diye başlık manşet olarak ama haberin içeriğine bakıyorsunuz imi yok
  • ppolat
    3 Ağustos 2020 • 11:05
    Fabrika 10 gun tatil edildi.Cok sukur olu yok.Haber bayat.5 gun oldu tatil olali.
  • Mudurnulu
    3 Ağustos 2020 • 13:20
    Sağlık müdürüğü birazda hastanelerdeki çalışan pozitif vakalarla ilgilensin. Fabrikada önlemler alınalı kaç gün oldu. Kapatılan yoğun bakım ünitelerinden başlayabilir.
  • Hakan
    3 Ağustos 2020 • 13:55
    Habercisin madem fabrikanın ismini şöyle kardess
  • 3 Ağustos 2020 • 14:05
    İsmini versenizde bizde bilsek kimse tedbir almıyo biz bari alalım sonra Bolu da ölümlerin önüne gecilemiyo diyosunuz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.