VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İŞTEN ÇIKARMALAR BAŞLAYACAK

1 Ağustos 2020

...............................

HABER / BÜLENT VELİOĞLU

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kurban Bayramından sonra tüm uyarılara rağmen çalışmamakta ısrar eden belediye personelinin işten çıkarılacağını açıklayarak, “Müdürlerle de yollarımızı ayıracağız. Bazı memur personeller ‘Nasıl olsa ben memurum bana bir şey olmaz’ diye düşünmesin. Hep söylüyorum, ben hukukçuyum yolunu yordamını bulurum, fazlasıyla üzerim” dedi.

Başkan Özcan, belediyede çalışan bazı personellerin işten çıkarılmasına ilişkin alınan kararları Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nin Bayram Gazetesine açıkladı. BGC Başkanı Bülent Velioğlu ve gazeteci Mutlu Yuca’nın sorularını yanıtlayan Başkan Özcan, Kurban Bayramından sonra belediyede çalışan bazı çalışanların işten çıkarılacağını belirterek, “Ben iki tur birimleri tek tek dolaşarak gerekli uyarılarda bulundum. Bunun içinde kapris yapıp verimli çalışmayanlar var. Bunun içinde iş yerinde ahengi bozup çalışma performansını düşürenler var. Şu ana kadar siyaseten böyle yapıyor diyeceğim 1-2 kişi dışında yok. Bazıları çalışmamaya alışmış. Yatarak para kazanmayı kendine hayat felsefesi haline getirmiş olanlar var. Müdürleri de bu konuda uyardım. Benim bireysel tespit ettiklerimde var onlarla ilgili de işlem yapacağım. Ben bu kadar açık çek verdikten sonra hala verimi arttıramazlarsa bundan sonra sorunu çalışanlar da değil onlarda arayacağım. Ondan sonra da müdürlerle de yollarımızı ayıracağız.” diye konuştu.

MEMUR OLANLAR ‘BANA BİR ŞEY OLMAZ’ DİYE DÜŞÜNMESİN

Belediyede memur kadrosunda çalışan personeller arasında işini yapmayanlar hakkında da gerekli işlemlerin yapılacağını hatırlatan Başkan Özcan, şunları söyledi:

“Bazı memur personeller ‘Nasıl olsa ben memurum bana bir şey olmaz’ diye düşünmesin. Hep söylüyorum, ben hukukçuyum, yolunu yordamını bulurum fazlasıyla üzerim. Çünkü üzerimde büyük bir vebal var. Bolu halkının parasını kullanıyorum. Bolu halkının parasıyla kimseye yatarak maaş ödeyemem. Bunun hesabını halka ve Allah’a veremem. ‘Nedir derdin’ diyorum, ‘Anlaşamıyorum, müdürümle anlaşamıyorum, şu birimde çalışmak istiyorum’ gibi rahat batanlar var. Bunun hakkında gereğini yapacağım. Bunun hakkında siyasi davrananlar var. Siyaseten  engelleme çabası içerisine girmek mi yoksa beceriksizlik mi bilemiyorum. Bunu yapan iki üç kişidir yaygın bir şekilde böyle yapılıyor denilemez.  Ancak hepsinin günahına giremem.”

8 yorum yapılmış
  • Eren
    1 Ağustos 2020 • 02:23
    Ne zaman Bolu Belediyesine bir şikayet postası yazsam ardından Cimer'e belediyeyi şikayet için bir posta daha atıyorum. Çünkü adamlar postaya aylarca cevap vermiyor. Şu an rögar kapağı tamiri için gönderdiğim e-posta 1 aydır yine bekliyor.
  • Aydn
    1 Ağustos 2020 • 08:51
    BELEDİYENİN içirsi personel kaynıyar..bir kişi çalışıyor...arkada iki kişi ayakta kalmış..çay içiyor..özel sektör olsa...bu personelin yüzde yetmişi işten çıkartılırdı..
  • Cemil
    1 Ağustos 2020 • 14:04
    Memur da olsa işçice olsa herkes işini yapsın eğer evine helal ekmek getirecekse sizin göreviniz o adaleti sağlamaktır Sayın Başkanım
  • brahimPolat
    1 Ağustos 2020 • 16:12
    Hidirşeyhler köyündeki bahçemin duvar üzerindeki demirleri çöp kamyonu tarafından carpma sonucu bukulmustur.sözlü olarak şikayetini yaptım bir sonuc çıkmadı,yazılı olarak dilekçe verdim iki ay olacak hala bir sonuc yok.Bu çöp kamyonlarinizi ya ehliyeti olan kişilere emanet edin ya da açtığınız zarari tamir edin lütfen.Sayin Başkanımızın bu tür arızalara müsaade etmeyeceğini de biliyorum.
  • Cancan
    2 Ağustos 2020 • 01:52
    Sayin baskan guzel soyluyorsunuzda disarda calisirken esinizin akrabasi diye seraya alinanda cikarmalarin icindemi belediyenin ici yeni elemandan gecilmiyor
  • zbolulu
    2 Ağustos 2020 • 03:21
    ya başkanım senin hiç ekibin yok hazırlın da sen biraz zor çalışırsın önce ekibini kur sen araştır belediyede işi olan kime gidecegini şaşıyor herkes ayrıtelden çalıyor
  • Krolu
    2 Ağustos 2020 • 22:53
    Yerine adam alınacak mı bu sözler sizin söz verdiğiniz kişilerin alınacağını işaret ediyor değil mi ona göre bekliyoruz
  • EskiBelediyeci
    4 Ağustos 2020 • 00:40
    Zamanında belediyede özveriyle çalışan personelin ayağını kaydırmak için türlü türlü oyunlar oynansın, o personeller de başka kurumlara gitsin. kalanlarda akp nin iş bilmez sadece çenesiyle iş yapan personeli olarak Tanju Başkanın üzerine kalsın. Başkan, Bolu'ya hizmet eden gerçek personelle ya da Bolu daki kurumlardan Bolu için çalışacak personelle yola devam et. Eski bir belediye personeli olarak her zaman arkandayım ve destekçinim. Yeter ki Bolu da herşey g
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.