VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TRAFİK TEDBİRLERİ ÜST SEVİYEYE ÇIKARILDI

29 Temmuz 2020

............................

Ankara ile İstanbul arasındaki en önemli geçiş güzergahı olan TEM Otoyolu Bolu Dağı geçişinde trafik tedbirleri üst seviyeye çıkarıldı. Bolu Dağı Tüneli mevkiinde ulaşımda yoğunluk yaşanmazken Vali Ahmet Ümit, bayram tatili boyunca  556 ekipten oluşan 1455 polis ile 314 ekipten oluşan 858 jandarma personelinin bayram tatili boyunca görev yapacağını açıkladı. 

Kurban bayramı tatili öncesi TEM Otoyolu Bolu Dağı geçişi güzergahında trafik ekipleri tedbirlerini artırdı. Bayram tatili öncesi trafik yoğunluğunun yaşandığı Bolu geçişinde ulaşımda aksamaların yaşanmaması için ekip sayısı artırıldı. Özellikle İstanbul yönünden gelen araçların uzun kuyruklar oluşturduğu Bolu geçişinde ulaşımda aksamalar yaşanmazken trafik akıcı şekilde devam ediyor. 

"EKİPLERİMİZ BAYRAM BOYUNCA MİLLETİMİZİN EMRİNDE OLACAK"

Vali Ümit, Kurban bayramı tatili boyunca yol güzergahları üzerinde ve asayiş olaylarında görev yapacak polis ve asker sayısını açıklayarak, “Emniyet müdürlüğümüzce asayiş yönünden 231 ekiple 880 personel, trafik yönünden 325 ekiple 575 personel olmak üzere toplamda 556 ekip ve 1455 personelle beş gün boyunca milletimizin emrinde olacaklar. İl Jandarma Komutanlığı’da  asayiş yönünden 230 ekip 690 personel, trafik yönünden de 84 ekip ve 168 personelle bayram boyunca görev yapacaklar. Bizlerde onları 24 saat boyunca denetleyeceğiz” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.