VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA KAÇ KİŞİ BAĞIŞIKLIK KAZANDI

29 Temmuz 2020

.................................

Bolu’da, “Toplum Tarama Çalışması” kapsamında 1608 haneye yapılan koronavirüse karşı bağışıklık testlerinin sonuçlarını paylaşan Bolu Valisi Ahmet Ümit, “Maalesef çok olumlu sonuçlar söyleyemeyeceğim. Bolu’da 1608 kişiden sadece 2 kişinin bağışıklık kazandığı bilgisine ulaştık” dedi.

Bolu’da, Sağlık Bakanlığı ve Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), korona virüs (Covid-19) ile mücadele için başlatılan “Toplum Tarama Çalışması” ile 1608 kişiye antikor testi yapılmıştı. TÜİK’in belirlediği adreslere gidilerek, test yapılan kişilerde aktif vaka olup olmadığı, hastalığı geçirip geçirmediği ve bağışıklık durumu gibi değerler ayrı ayrı raporlandı. Bolu Valisi Ahmet Ümit, yapılan antikor testleri sonucunda 1608 kişi arasından yalnızca 2 kişinin Covid-19’a karşı bağışıklık kazandığını ifade etti.

“YALNIZCA 2 KİŞİ BAĞIŞIKLIK KAZANDI”

Vali Ümit, Bolu’da artan vaka sayılarının ardından bağışıklık kazanan kişi sayısının da artacağını belirterek, “Maalesef çok olumlu sonuçlar söyleyemeyeceğim. Bana verilen bilgiler göre, sadece 2 tane bağışıklık kazanmış kişiyle karşılaşıldı. Onun dışında yok. 1608 kişiden sadece 2 tane bağışıklık kazanılmıştı ama bundan sonra bu bağışıklığın daha da artacağını düşünüyorum. Çünkü geçtiğimiz günlerde yükselen rakamlar, aynı zamanda bağışıklığın arttığının da ifadesi olacaktır” diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.