VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAYRAMDA ULAŞIM ÜCRETSİZ

29 Temmuz 2020

..................................................

Bolu’da, Kurban Bayramı boyunca özel halk otobüsleri mesire alanları hariç tüm güzergâhlarda vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek.

Bolu Belediyesi, özel halk otobüslerinin 4 günlük Kurban Bayramı boyunca ücretsiz hizmet vereceğini açıkladı. Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “İlimizde her bayramda olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da şehir içi ulaşımı sağlayan özel halk otobüslerimiz 31 Temmuz – 3 Ağustos tarihleri arasında halkımıza ücretsiz hizmet verecektir. Tüm vatandaşlarımız, 4 günlük Kurban Bayramı boyunca mesire alanları (Abant, Gölcük) hariç tüm güzergâhlarda ücretsiz toplu taşımadan yararlanabilirler.” ifadeleri kullanıldı.

3 yorum yapılmış
  • Ali
    29 Temmuz 2020 • 05:10
    Sayın başkanım daha önceki donem Belediyesi'nin yaptigi hatayı yapmayın lutfen.daha önce otobuse bedava binip otobüsten inince golcuge giriste para istiyorlardi.otobus bedava olunca insanlar golcuge girerken de ücret odemeyecegini düşünüp yanına para almayabiliyor.İnsanlarin mahcup olmaması adına ya bilgilendirin yada golcuge giriste para almayın.Bence olmuşken tam olsun giriste de alınmasın rica ediyorum sizi seviyoruz.
  • Halk
    31 Temmuz 2020 • 13:20
    Milleti tedbir almaya teşvik edeceğinize, bedava ulaşım ile tedbirleri gevşetmeye mi çalışıyor sunuz? Artan vaka ve ölüm sayıları pek umrunuzda değil anlaşılan
  • Eren
    1 Ağustos 2020 • 02:26
    "Halk" nickli kullanıcı, ulaşım paralı olunca virüs bulaşmıyor mu?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.