VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKANIN SEKRETERİ KORONA OLDU

28 Temmuz 2020

...............................................

Bolu Köroğlu Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nde çalışan sekreterin korona testinin pozitif çıktığı öğrenildi.

Bolu Köroğlu Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nde çalışan sekreterin korona testinin pozitif çıktığı öğrenilmesi üzerine kooperatif de panik yaşandı.

DURUMU AĞIR DEĞİL

Bolu Köroğlu Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nde çalışan 3 sekreterden birinin 5 gün önce ateşinin çıktığının görülmesi üzerine yönetim tarafından hastaneye götürülüp korona testi yaptırıldı. Test yaptıran sekreterlerden birinin korona virüs test sonucunun pozitif çıktı. Bunun üzerine durumunun da ağır olmaması göz önünde bulundurularak evde tedavi görmesine karar verildi.

TÜM ÇALIŞANLAR KARANTİNADA

Bolu Köroğlu Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ndeki diğer çalışanların da yapılan korona testlerinde bulguya rastlanmadığı öğrenildi. Bolu Köroğlu Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Altındal tarafından tüm çalışanlar evlerine gönderilerek karantina süreçlerini geçirmeleri istendi.

BAŞKAN ALTINDAL VE DİĞER ÇALIŞANLARIN TESTİ NEGATİF

Başkan Altındal’ın da yaptırdığı korona testinin negatif çıktığı belirtildi. Altındal konuyla ilgili yaptığı açıklamada tüm önlemleri aldıklarını, çalışanlarda bir bulguya rastlanmamasına rağmen karantinada olduklarını ifade etti.

KAYNAK: İnterbolutv

1 yorum yapılmış
  • Ahmetyolta
    28 Temmuz 2020 • 05:54
    Başta başkan yönetim kurulu ve çalışanlara çok geçmiş olsun diyorum. İnşallah personelimizde tez zamanda sağlığına kavuşur
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.