VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN KİM OLACAK?

24 Temmuz 2020

..............................................................

Sezonun bitmesinin ardından Necip Çarıkçı’nın Boluspor Başkanlığı görevini bırakacağını açıklamasının ardından toplanan yönetim kurulu 8 Ağustos’ta olağanüstü kongre kararı aldı. Yeterli çoğunluğun sağlanamaması durumunda kongre bir hafta sonra yapılacak.

Sezonun sona ermesinin ardından yeni başkan arayışlarını sürdüren Boluspor’un olağanüstü kongresinin yapılacağı tarih belli oldu. Necip Çarıkcı başkanlığında toplanan yönetim kurulu üyeleri 8 Ağustos’ta olağanüstü genel kurul kararı aldı. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı,8 Ağustos’ta saat 15.00’de Karaçayır Mahallesi Murat Canbaş Caddesi Boluspor Halı Saha Tesislerinde yapılacak. Bu toplantıda yasal çoğunluk sağlanmadığı takdirde ikinci toplantı 15 Ağustos tarihinde aynı yer ve saatte çoğunluk aranmaksızın yapılacak.

1 yorum yapılmış
  • Bolulu
    25 Temmuz 2020 • 00:17
    Boluspor sevdası için taraftar maddi manevi tüm desteğini veriyor. Kulüp üzerinde taraftarın kul hakkı vardır bu nedenle . Siyasi ve maddi rant için kulüple dalga geçer gibi yöneten yöneticiler kul hakkı yiyor. Başkan olacak kişi bunu unutmasın çok büyük vebal altındadır.. dürüst ve çıkar peşinde koşmayan onurlu bir yönetim olsun..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.