VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FIRAT GÜL’DEN İSTİFA SİNYALİ

21 Temmuz 2020

...........................................................................

Boluspor Teknik Direktörü Fırat Gül, oyuncularının aidiyet duygusu ve yüksek enerjilerinin ligde kalmalarındaki en büyük etkenlerinden olduğunu belirterek, “İşimizin hakkını verdiğimizi düşünüyorum. Bu süreçte bana yakışan neyse ben onu yapacağım. İstifa etmem gerekiyorsa istifa edeceğim. Ben görevimi tamamladığımı düşünüyorum.” dedi.

TFF 1’nci ligin son maçında Eskişehirspor’u 3-0 yenerek ligde kalmayı başaran Boluspor’da teknik direktör Fırat Gül, tesislerde düzenlediği basın toplantısında ligi değerlendirdi. Ligin bitimine 10 hafta kala kırmızı beyazlı takımın başına geçen Gül, oyuncuların bir dirilişe ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, “Oyuncularımızın aidiyet duygusu, yüksek enerjili olmaları bizim ligde kalmamızın en büyük nedenlerinden biridir. Kolay bir dönemden geçmedik, zorlu bir süreç yaşadık. Üç aylık pandemi süreci bizim için zor olmadı. Birçok kulüp video konferans yöntemiyle evde antrenman yaparken biz tesislerimizde çalışmaya devam ettik. Bunu lige taşımayı başardık. Bu bizim için çok önemliydi. “ diye konuştu.

"DENGELERİ DOĞRU YÖNETMEK LAZIM"
Gül, kırmızı beyazlı takımın başında 10 haftada 15 puan aldıklarını hatırlatarak şunları söyledi:
“Biz son 10 hafta göreve geldik. 24 haftada 18 puan almış bir takım 10 haftada 15 puan aldı. Bu bizim için çok ciddi bir başarıdır. Bu süreçte bana yakışan neyse ben onu yapacağım. İstifa etmem gerekiyorsa istifa edeceğim. Ben görevimi tamamladığımı düşünüyorum. O kararı verdikten sonra artık herkes için hayırlısı. İşimizin hakkını verdiğimizi düşünüyorum. Ben buraya ilk geldiğim dönemde herkeste değil ama hem şehirde hem tribünde düşme korkusunu çok yakından hisseden insanlar gördüm. Böyle kriz dönemlerinin çok ince dengeleri vardır. Dengeleri doğru yönetmek lazım.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.