VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DOĞANAY'DAN 17 TEMMUZ MESAJI

16 Temmuz 2020

.........................................

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün Bolu´ya gelişinin 86. yıldönümünü büyük bir mutluluk ve gurur ile kutladıklarını belirterek “Atatürk´ün şehre gelişinin Bolu tarihine ayrı bir onur kazandırmıştır” ifadelerini kullandı.

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Türkiye Cumhuriyeti Devleti´nin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün Bolu´ya gelişinin 86. Yıldönümü nedeniyle yazılı basın açıklamasında bulundu. Doğanay, “Büyük zorluklar ve mücadeleler vererek 600 yıllık ulu çınar Osmanlı´dan sonra kurduğumuz devletimizin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı da olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının verdiği mücadeleyi Türk Milleti daima şükranla yâd edecektir. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, Anadolu vilayetlerini tek tek dolaşırken 17 Temmuz 1934’de İlimize teşrif etmiştir. Bugün büyük devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk’ün ilimize gelişinin 86’nci yıldönümünü yâd ederken aynı heyecanı, aynı sevinci, aynı gururu bir kez daha duymanın mutluluğu içerisindeyiz. Bu şehrin evlatları Ata’nın ziyaretini bir onur payesi, bir kıvanç nişanesi olarak yıllardır hafızalarında özenle saklanmışlardır”

“Atamızın geldiği gün Bolulular yol boyunca bir sevgi seli oluşturmuşlardır”

“O gün Bolu Halkı, Gazi Paşa’ya olan sevgi ve bağlılıklarını O’nu yakından görebilmek düşüncesiyle genç, yaşlı, kadın, erkek tüm Bolulular yol boyunca bir sevgi seli oluşturmuşlardır. Bir bayram havasında her 17 Temmuz günü Gazi Mustafa Kemal´in Bolu´ya gelişini anan ve kutlayan Bolu, devletimizin kurucusunu o buhranlı yıllarda misafir etmenin bahtiyarlığını daima yaşayacaktır. Bu vesileyle; Mustafa Kemal Atatürk´ün Bolu´ya gelişinin 92. yıldönümünü en içten dileklerimle kutlar, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere ülkemizin milli birlik ve mücadelesi için can veren tüm şehitlerimizi minnetle anıyorum” ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.