VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA COŞKULU DEMOKRASİ NÖBETİ

16 Temmuz 2020

.........................................................

Bolu'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' nedeniyle demokrasi nöbeti tutuldu.  Türk bayraklarıyla meydanda toplanan vatandaşlar, şehitler anısına saygı duruşunda bulundu.

Bolu’da Hükümet Meydanı'nda Bolu Valiliği tarafından 'Demokrasi Nöbeti' programı düzenlendi. 15 Temmuz hain darbe girişiminin 4'üncü yılı nedeniyle vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla meydanda toplandı. Şehitler anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan programda konuşan Bolu Valisi Ahmet Ümit, "Beklenmedik bir anda milletimizin içerisinden çıkan maalesef o hainler, baş hainlerinin önderliğinde dünyada tarih boyunca bize taarruz etmiş olan yine tarih boyunca bizi yok etmek isteyen milletlerle birlikte olarak, ruhlarını, kafalarını ve beyinlerini onlara satmış olarak yüce milletimize saldırdılar. Ama bir şeyi unutmuşlardı. Birinci sınıf bir millet vardı karşılarında bundan haberleri yoktu.

CEPHEDEN CEPHEYE KOŞMUŞ

Tarih boyunca cepheden cepheye koşmuş, Allah Allah nidalarıyla canını feda etmek için mücadele etmiş, şehadetin ne demek olduğunu dünyaya haykırmış, tarih boyunca hiçbir zaman devletsiz kalmamış, daima hakkın, hukukun, mazlumun yanında yer almış bir milletin evlatları olan yüce milletimizi unutmuşlardır" dedi.

  • BOLU'DA COŞKULU DEMOKRASİ NÖBETİ
  • BOLU'DA COŞKULU DEMOKRASİ NÖBETİ
  • BOLU'DA COŞKULU DEMOKRASİ NÖBETİ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.