VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN'DAN ÇARPICI 15 TEMMUZ MESAJI

14 Temmuz 2020

.................................................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle açıklamada bulundu. Tanju Özcan, Mustafa Kemal Atatürk’ün felsefesinden ve izinden ayrılmadığımız sürece bu ülkede cemaatlere ve tarikatlara fırsat vermediğimiz sürece inşallah bu millet bir daha böyle 15 Temmuzlar yaşamayacak diye düşünüyorum” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günüyle ilgili yaptığı açıklamada, “ Daha önceki konuşmamda şunu söylemiştim 15 Temmuz bu ülke için bir uyarı. İşte biz kurucu liderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün felsefesinden ve izinden ayrılmadığımız sürece bu ülkede cemaatlere ve tarikatlara fırsat vermediğimiz sürece inşallah bu millet bir daha böyle 15 Temmuzlar yaşamayacak diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

15 TEMMUZ ÇOK GÜÇLÜ BİR DİRENİŞİ DE HATIRLATACAK

15 Temmuzda Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde olduğunu belirten Tanju Özcan, “Türk milleti 15 Temmuzda ne kadar büyük bir millet olduğunu bu ülkenin geleceğine kastedenlere karşı nasıl birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu da göstermiş oldu. Yani 15 Temmuz bizim açımızdan hain bir darbe girişiminin yanı sıra çok güçlü bir direnişi de hatırlatacak” şeklinde konuştu.

2 yorum yapılmış
  • ppolat
    14 Temmuz 2020 • 10:16
    Korkuyoruz bu memleketin ne depremi biter nede askeri darbeleri.Biktik usandik.
  • Mnmm
    15 Temmuz 2020 • 17:07
    Şimdi de darbemi diyorsunuz, daha bundan 2 yıl önce Tiyatro diyordunuz ne oldu, bu zihniyetin hep böyle zaten birisi arkamızda ypg, pkk, pyd var der, onu diyenle Ankara İstanbul arası kol kol adalet yürüyüşü yapar.!!!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.