VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"VATANDAŞLAR ÖNCE DOKTORA BAŞVURSUN"

11 Temmuz 2020

....................................................................................

Özel Haber: Ayşe TAVAŞ

Bolu’da Yukarı Taşhan’da aktarlık yapan Mehmet Karaman, pandemi sürecinde bitkisel ürünlere talebin arttığına dikkat çekerek, “Bolu’lu vatandaşlarda doğal bitkilerin tedavi edici gücünden yararlanmak amacıyla aktarlara başvurdu. 10 günde satamadığımız bitkisel ürünleri bir günde sattık” dedi.

Pandemi sürecinin başlamasıyla birlikte vatandaşlar vücut direncinin artırması ve sağlıklı bir yaşam geçirmelerine yardımcı oldukları gerekçesiyle aktarların yolunu tuttu. Vatandaşların koronavirüsün etkilerini azaltmak için bitkisel ürünlere yönelik talebinde patlama yaşandı. Tarihi Yukarı Taşhan’da uzun yıllardır bitkisel ürünler satan Karaman, pandemi sürecinde vatandaşların doğal bitkilerin tedavi edici gücünden yararlanmak amacıyla aktarlara geldiğini belirterek, “Koronavirüs sürecinde vatandaşların bağışıklık sistemini güçlendirmek amacıyla yapmış oldukları araştırmalar doğrultusunda sumak bitkisine ve diğer çeşitli bitkilere talepleri arttı. Normalde sumak bitkisine talebin fazla olmamasına rağmen sosyal medyada yayılan bilgiler ve vatandaşların yapmış oldukları araştırmalar doğrultusunda sumak bitkisine yoğun bir talep oluştu. 10 günde satamadığımızı 1 günde sattık” diye konuştu.
VATANDAŞLAR ÖNCE DOKTORA BAŞVURSUN
Vatandaşların sağlık sorunları için önce doktora başvurmaları gerektiğinin altını çizen Karaman, “Koronavirüs süreci öncesinde de şifalı bitkilerden yarar sağlamak amacıyla gelen vatandaşlarımız vardı. Köyde bitkilerin içinde büyüdüm. Sağlık problemlerine yardımcı olarak bitkilerin alternatif olarak yardımcı olabilir. Vatandaşlarımızın ciddi sağlık problemleri için modern tıptan yarar sağlamaları gerekiyor. Vatandaşlar önce doktora başvursun yardımcı olarak bitkilerden yararlansın” şeklinde konuştu.

  • "VATANDAŞLAR ÖNCE DOKTORA BAŞVURSUN"
  • "VATANDAŞLAR ÖNCE DOKTORA BAŞVURSUN"
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.