VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 10 TEMMUZ CUMA

10 Temmuz 2020

......................................................................

1-Seben İlçesi Susuz Köyü halkından, Kudret ve Fikret BEDİZ’in babaları; İSMAİL BEDİZ, Hakkın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Cuma ve cenaze namazından sonra Susuz Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

2-Pelitçik Köyü halkından, Merhum Seyfettin CEYLAN’ın eşi, Merhum Mustafa ve Ali CEYLAN, Hatice KABADAYI’nın anneleri, Muzaffer ve Zafer CEYLAN’ın babaanneleri; EMİNE CEYLAN, Hakkın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün saat 11.00 de Pelitçik Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

3-Gökpınar Köyü Sinir Mahallesi halkından, Emine TAŞDÖVEN’in eşi, Seyfettin, Selami, Mustafa TAŞDÖVEN’in babaları, Sadettin, Sabahattin TAŞDÖVEN, Zinnet TURAN, Hamiyet ESEN’in ağabeyleri, Münevver, Yasemin TAŞDÖVEN’in kayınpederi; SEYFETTİN TAŞDÖVENHakkın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün saat 14.00 de Gökpınar Köyü Sinir Mahallesi Mezarlığına defnedilecektir.

4-Dörtdivan İlçesi Çetikören Köyü halkından; NECATİ URAL, Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün saat 11:00 de Çetikören Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

5-Mudurnu İlçesi Çavuşderesi Köyü halkındanİBRAHİM KAYAHakkın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün saat 11:00 de Çavuşderesi Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.