VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"ELİMİZDEN GELDİĞİNCE YÜRÜTMEYE ÇALIŞTIK"

9 Temmuz 2020

....................................................................

 7. Olağan Kongre dönemi Bolu İlçe Kongrelerinin ardından İl kongresinde tekrardan aday olup olmayacağına dair açıklamada bulunan AK Parti Bolu İl başkanı Nurettin Doğanay, “Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleri, olurları, müsaadesi ve delegemizin de beyan etmiş olduğu irade ile birlikte Ak Parti il Başkanlığı görevini yürütüyorum. Nihai kararı sayın cumhurbaşkanımız söylüyor” dedi.

AK Parti Bolu Teşkilatlarının ilçe kongreleri kaldığı yerden devam ederken AK Parti Bolu İl başkanı Nurettin Doğanay, süreç ile ilgili bilgiler verdi. Doğanay, 5 yıldır il başkanlığı görevini yürüttüğünü, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiri doğrultusunda hareket edeceğinin altını çizdi.

 “İLÇE KONGRELERİMİZE BAŞLIYORUZ”

AK Parti Bolu İl başkanı Nurettin Doğanay, ilçe kongrelerinin bittikten sonra il kongresinin yapılacağını ifade ederek, “Malumunuz merkez ilçe kongremizi yaptık. Merkez ilçe kongresini yaptıktan sonra aslında ilçe kongreleri ile alakalı da start verilmişti ve hemen sonrasında Gerede ilçemizin kongresini yaptık. Sıra Göynük’e gelmişti ki; Pandemi süreci girdi. Pandemi süreci içerisinde kongre süreçleri kaldı. Nasip kısmet olursa önümüzdeki ay itibari ile ilçe kongrelerimize başlıyoruz. İlçe kongrelerimizin Bolu genelindeki tamamının bitirilmesi takriben 1,5-2 ay bir süreç alacak. İlçe kongreleri de bittikten sonra sıra il kongresine geliyor” diye konuştu.

“KARARI CUMHURBAŞKANIMIZ VERİYOR”

5 yıldır AK Parti İl Başkanlığı görevini yürüten Nurettin Doğanay, kongreler ve adaylık ile ilgili kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiğini vurgulayarak; “Aşağı yukarı beş yıl oldu sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleri, olurları, müsaadesi ve delegemizin de beyan etmiş olduğu irade ile birlikte Ak Parti il Başkanlığı görevini yürütüyorum, elimizden geldiğince yürütmeye çalıştık. Bu tabii benim şahsımla alakalı olacak bir durumda değil. Benim yola çıktığım ilçe başkanları, yol arkadaşları dava arkadaşlarım ve ak partinin delegesi var. Sonuçta bir istişare yapılıyor karar veriliyor ama en sonunda nihai kararı sayın cumhurbaşkanımız söylüyor. Sayın Cumhurbaşkanımız “Bolu’da şöyle bir durum” diyor ve kongreler oluyor” ifadelerini kullandı.

“CUMHURBAŞKANIMIZ NASIL TAKDİR BUYURURSA BEN O YÖNDE HAREKET EDERİM”

Doğanay, “Beş yıldır il Başkanlığı görevini yürüten mevcut görevine devam eden birisi olarak ben adayım değilim diye bir söylem kullanmak çok doğru olmaz çünkü ben mevcut görevime devam ediyorum. Sayın cumhurbaşkanımız nasıl takdir buyurursa ben o yönde hareket ederim. Çünkü esas olan ak partinin girmiş olacağı girdiği seçimlerden kongrelerden başarılı bir şekilde çıkması ve çıkabilmesi. Bunu da şunun için söylüyorum;  biz malumunuz yerel seçimlerde Bolu aynı zamanda Göynük ve Dörtdivan ilçesine kayıp ettik” şeklinde konuştu.

1 yorum yapılmış
  • Gerekler
    13 Temmuz 2020 • 10:54
    Kimse sevmiyor seni bırak artık...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.