VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"ELİMDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞTIM"

8 Temmuz 2020

.....................................................................................

ÖZEL HABER: Ayşe TAVAŞ

Bolu’nun Semerkant Mahallesi Muhtarı ve Bolu Kent Konseyi üyesi Enver Tunç, muhtarlığın gönül işi olduğunun altını çizerek, “Bana yetkili kurumlar deseler ki muhtar olmak için maaş almayacaksın, para ödeyeceksin desinler o parayı öderim muhtarlığı yaparım” dedi.

İki dönemdir Semerkant Mahallesi Muhtarı olarak görev yapan Tunç, koronavirüs sürecinde mahalle halkının kurallara uyduğunu belirterek, “Mahallede gerekli önlemler alındı bende vatandaşlara muhtar olarak elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım. Mahallemizde sadece bir vaka yaşandı. Bolu’da kuaförlerin açılış sürecinde 350 kuaföre test yapıldı sadece tek kişide test pozitif çıktı. Vatandaşımız burada ikamet etmiyor ancak kuaför salonu burada. Şu an vatandaşımızın sağlığı yerinde ve kuaförlük hizmetine devam etmekte.” diye konuştu.
Muhtarlığın gönül işi olduğunun altını çizen Tunç, şunları söyledi:
“Muhtar olmak isteyenler önce bu işi gönülden istemeleri gerek. Bana yetkili kurumlar deseler ‘Muhtar olmak için maaş almayacaksın para ödeyeceksin’  o parayı öderim muhtarlığı yaparım. Muhtarlık adaylığım süresince vatandaşlara hiçbir vaatte bulunmadım onlara sadece dürüst olacağıma ve elimden geldiğince çalışacağımı dile getirdim. Mahalledeki her vatandaşın sıkıntılarına eşit bir şekilde yaklaşabilmek gerek. Elimden geldiğince bunları yerine getirmeye çalışıyorum. Kentteki diğer muhtar arkadaşlarımın da aynı duyarlılığı gösterdiğine inanıyorum. Muhtarlık görevine ilk başladığım Semerkant mahallesinin her köşesini fotoğrafladım. Altı yıllık muhtarlık görevimde mahallede önemli değişikleri gerçekleştirdiğimi görüyorum. Benim muhtarlığımdan önce doğalgaz bile henüz burada yoktu. Ankara’daki milletvekilleri ve diğer yetkililerle konuşarak işlemlerin hızlanmasına mahalleye doğalgaz gelmesini sağladım. Muhtarlık görevim boyunca vatandaşlarımızın sıkıntılarını elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum.”

  • "ELİMDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞTIM"
  • "ELİMDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞTIM"
  • "ELİMDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞTIM"
4 yorum yapılmış
  • MetinYaman
    8 Temmuz 2020 • 10:16
    Kolay gelsin muhtarım.
  • zbolulu
    8 Temmuz 2020 • 10:20
    DÜRÜST İNSAN TANIRIM KENDİSİNİ ALÇAK GÖNÜLLÜ İNŞALLAH ÖYLE DEVAM EDER
  • Cevat
    8 Temmuz 2020 • 11:57
    Sen ölene kadar muhtarsin .Inşaallah 50 sene daha yaşarsın.
  • Oneri
    8 Temmuz 2020 • 15:58
    Muhtarımız sağolsun önerisini sunmuş. Yetkili mercilere çağrımdır muhtar beyin maaşını iptal edelim nasıl olsa kendisi de razı. Ya da maaşını her ay Devlet yardım kurumlarına bağışlayalım. Not : Günümüz teknoloji çağında hiç bir işe yaramayan her yıl devletin sırtına mali yük olan muhtarlıklar kaldırılsın. Belediyelerin istek öneri sosyal medya hatlarıyla zaten her başvuru yapılabiliyor.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.