VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

OĞLUNU ÖLDÜREN BABADAN ŞOK İFADELER

7 Temmuz 2020

..................................................................

HABER: Havva AKÇA - Berfin MUTLU

Bolu’nun Yeniçağa ilçesinde tartıştığı 19 yaşındaki oğlu Rıza Çolak'ı av tüfeğiyle öldüren Ömer Çolak’ın yargılanmasına Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlandı. Sanık baba Ömer Çolak, "Av tüfeğini korkutmak amaçlı oğluma doğrulttum, sinirle yaptım, pişmanım’’ dedi. Anne Kadriye Çolak ise, "Daha öncesinden beri oğluma sürekli seni öldüreceğim deyip duruyordu. Kendisinden şikayetçiyim, benim canım yandı" ifadelerini kullandı. 

Olay, 14 Aralık 2019 tarihinde Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde meydana geldi. Tartıştığı 19 yaşındaki oğlu Rıza Çolak'ı av tüfeği ile öldüren baba Ömer Çolak olaydan sonra tutuklandı.

6 TANE BİRA İÇMİŞ

Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlanan duruşmada av tüfeğini korkutma amacıyla oğluna doğrulttuğunu iddia eden baba Ömer Çolak, "Olay günü 19.30 sıralarında eve geldim. Öncesinde alkollüydüm, 6 tane bira içtim. Eve geldiğimde oğlum nerede kaldığımı, neden içtiğimi sorarak bana saldırdı. Beni duvara vurdu, yere yatırdı. O sırada kızım araya girdi. Bende diğer odadan av tüfeğini aldım geldim. Önce başka bir yere bir el ateş ettim. Daha sonra korkutmak amaçlı oğluma doğrulttum. Neresine ateş ettiğimi hatırlamıyorum. Olaydan sonra ambulansı aradım. Sinirle yaptım, pişmanım. Olay günü alkollü olduğumdan tüfeği nerden aldığımı da hatırlamıyorum. Oğlum daha önceden de bana saldırmıştı’’ dedi.

“SÜREKLİ SENİ ÖLDÜRECEĞİM DEYİP DURUYORDU’’

Olay günü oğlunun, babasına sadece neden içtiğini sorduğunu belirten anne Kadriye Çolak ise şunları söyledi:

"Olay günü eşim alkollü bir şekilde eve geldi. Bana sebepsiz yere küfürler etti, bağırmaya başladı. Oğlum sadece 'Neden içtin baba' diye sordu, aralarında hiçbir tartışma olmadı. Eşimin söylediklerinin hepsi yalan, onun yalanları. Daha öncesinden beri oğluma sürekli seni öldüreceğim deyip duruyordu. Kendisinden şikayetçiyim, benim canım yandı." 

"KARDEŞİM KOLLARIMDA ÖLÜRKEN BABAM TAKLİDİMİ YAPARAK DALGA GEÇTİ’’

Kardeşinin kollarında öldüğünü söyleyerek gözyaşlarına boğulan kardeşi Deniz Çolak, "Olay günü 20.30 sıralarında babam eve geldi. Çok sarhoştu, çay var mı diye sordu. Mutfağa çay bardağını almaya gittim. Geldiğimde babamla kardeşim karşılıklı tartışıyordu. Kardeşim babama neden bu kadar içip içip geliyorsun dedi. Bir ara babam kardeşimi boğazından tutmaya çalıştı. Aralarında itişme oldu. Daha sonra babam dışarı çıktı. Sonra odaya tam girmeden kardeşime 1 el ateş etti. Kardeşim yerde çırpınmaya başladı. Sonra 1 el daha ateş edeceğini tahmin ederek koşup müdahale ettim. Tüfek bir el daha ateş aldı. Ambulansı ben aradım. Kardeşim kollarımda ölürken o sırada babam konuşmamı taklit ederek dalga geçiyordu" ifadelerini kullandı. 

Sanık Ömer Çolak’ın tutukluluk haline karar verilirken, bir sonraki duruşma 6 Ağustos’a ertelendi.

 

4 yorum yapılmış
  • Mehmet
    7 Temmuz 2020 • 08:23
    Oğlunu vuran şahıs her gün gece çalışmış olduğum benzin istasyonuna sarhoş gelirdi ve kahve içer ole giderdi yaklaşık 1/2 saat oyalar gonderirdim belinde silah olduğu için de hiç birşey diyemez kahvesini içirir gönderirdik her gün sarhoş giderdi hatta oğlunun çok karıştığını şu silahla alnından vuracam dan dan dan diye saçma sapan konuşmalarda geçmişti bende yapma abi oğlum sonuçta diye teselli verirdim bu olay olacağı belliydi zaten olan o kardeşimize ol
  • Emrah
    7 Temmuz 2020 • 08:29
    Allah senin gibi babanın belasını versin şerefsiz karaktersiz ne istedin çocuktan bok iç karaktersizin evladı inşallah içerde de seni iyi bir şekilde cezalandırırlar
  • Ali
    7 Temmuz 2020 • 13:36
    Olan çocuga oldu bu dünyadan göç etti gitti rabbim mekanını cennet eylesin
  • ali
    8 Temmuz 2020 • 04:18
    o vakit git tanıklık yap...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.