VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"HEMŞEHRİLERİMİZİN HİZMETİNE SUNULACAK"

6 Temmuz 2020

.........................................................................

Haber: Sevgi PİLGİ

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, uzun süredir atıl şekilde bekleyen yüzme havuzunun 8 Temmuz’da ihaleye çıkacaklarını belirterek, “Çok kısa bir süre içinde orası tamamlanacak ve hemşehrilerimizin hizmetine sunulacak” dedi.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin ve partililerle birlikte Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Arzu Aydın, Karaçayır Mahallesinde bulunan ve uzun zamandır atıl durumda bekleyen kapalı yüzme havuzunun ihalesinin 8 Temmuz’da yapılacağını kaydederek, “Biz önce bir icra olsun sonra haber verelim mantığıyla hareket ediyoruz. 8 Temmuz’da orası ihaleye çıkacak, bakanlık ile de görüştük. Çok kısa bir süre içinde orası tamamlanacak ve hemşehrilerimizin hizmetine sunulacak"diye konuştu.
Yüzme havuzunun yapılmadığına ilişkin haberlerin çıkmasının ardından ihale tarihini açıkladıklarını vurgulayan Aydın, şunları söyledi:
“Müteahhit bırakmasından kaynaklanan bir sıkıntıydı. Bolu’nun sorunları anca istişare ile çözülür. İhalesi bitsin ondan sonra bir açıklama yapalım diye düşündük. Çünkü biz önce bir icra olsun sonra haber verelim mantığıyla hareket ediyoruz ama o esnada yüzme havuzunun ihaleye çıkmadığı, bu şekilde kaldığı yönde bir haber alınca sosyal medyadan durumu paylaştık”

1 yorum yapılmış
  • BBayramolu
    6 Temmuz 2020 • 15:29
    Sanirsin kendi cebinden yaptiriyor!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.