VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İŞİ DELİLİĞE VURDU

2 Temmuz 2020

.................................................

HABER: Berfin MUTLU

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde 2 yıl önce meydana gelen bir kişinin yol kenarında ölü bulunmasıyla ilgili 3 sanığın yargılandığı davanın görülmesine devam edildi. Duruşma sonrasında maktul Refik Gülmez’in eşi M. Gülmez ile yakınları arasında tartışma yaşanmasıyla polis ekipleri tarafından yaralamaya sebep olduğu gerekçesiyle M. Gülmez ile bir yakını hakkında işlem başlattı.

 

Mudurnu-Akyazı yolu Ilıca köyü yakınlarında, 28 Mart 2018’de yol kenarında bir erkek cesedi bulunmuş, incelemede tabancayla öldürülen kişinin 55 yaşındaki Refik Gülmez olduğu belirlenmişti. Olayla ilgili aralarında Gülmez’in eşi M. Gülmez’in de bulunduğu 3 kişi tutuklanmış, daha sonra sanıklardan ikisi tahliye edilmişti. Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu sanık Refik D. tutuklu bulunduğu cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katılırken, tutuksuz sanıklar N.D. ve M. Gülmez duruşmaya salondan katıldılar. Haklarındaki suçlamaları kabul etmediklerini dile getiren sanıklardan Refik D, konuşma şekli ve ifade değişikliği yapması göz önünde bulundurularak cezai ehliyetinin olup olmadığının belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumundan rapor alınmasına karar verdi. Tutuklu sanık Refik D’nin halinin devamını kararlaştırarak dava dosyasının esas hakkındaki mütalaasını hazırlaması için cumhuriyet savcısına gönderilmesine hükmedip duruşmayı 4 Ağustos’a erteledi.

ADLiYE ÖNÜNDE KAVGA

Duruşmanın ardından Refik Gülmez’in tutuksuz yargılanan eşi M. Gülmez ile Gülmez’in yakınları adliye binasının önünde tartıştı. Tartışmanın büyümesiyle bir kadın başından hafif yaralandı. Polis ekiplerinin müdahalesiyle olay çıkardığı gerekçesiyle M. Gülmez ile bir yakını hakkında işlem başlatıldı.

  • İŞİ DELİLİĞE VURDU
  • İŞİ DELİLİĞE VURDU
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.