VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TACİZCİ HAKETTİĞİ CEZAYI BULDU

2 Temmuz 2020

...........................

HABER: Berfin MUTLU

Bolu’nun Yumrukaya köyünde bir çiftlik evinde 4 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılanan 32 yaşındaki Sedat K.. 12 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

İğrenç olay, geçtiğimiz yıl Yumrukaya Köyü’nde meydana geldi. İddiaya göre Sedat K., köyde bulunan bir çiftlik evinde 4 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel tacizde bulundu. Küçük çocuğun annesinin çığlıkları üzerine olay yerinden kaçmaya çalışan şüpheli çiftlik çalışanları tarafından yakalanarak jandarmaya teslim edildi. Sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanan Sedat K., Bolu Ağır Ceza Mahkemesindeki karar duruşmasında hakim karşısına çıktı.
Mahkemede son kez savunmasını yapan şüpheli, suçsuz olduğunu iddia etti. Mahkeme heyeti, Sedat K.’nın cinsel istismar suçundan 12 yıl hapis cezasına çarptırılmasına hükmetti.

2 yorum yapılmış
  • Bolulu
    2 Temmuz 2020 • 11:30
    Bu mu hakkettiği cezayı buldu derkn bu nasıl başlık 12 yılın 7 yılını yatıcak bu adam 4 yaşındakş çocuk ömrü billah atlatamayacak 7 yıl mı bir ömür travmanın karsılığı ?
  • Batandas
    4 Temmuz 2020 • 01:14
    Yetmez çok az cezalar caydırıcı değil cezaevi şartları ağırlaştırılsın suç işlemeye meyilli kişiler cezaevine düşmekten korkmuyor yatar çıkarım kafasındalar ekmek elden su gölden başı ağrısa devletin arabası memuru hastanesi doktoru hazır bu mu ceza
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.