VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KOKAİNE 15 YIL HAPİS!

1 Temmuz 2020

............................................................

Bolu'da polis ekiplerince TEM Otoyolu üzerinde yapılan uyuşturucu operasyonunda 2 kişi 303 gram kokain ile yakalandı. 2 şahsa 15'er yıl hapis cezası verildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü  ekipleri, Şubat ayında doğu illerinden İstanbul’a  uyuşturucu madde taşındığı ihbarı üzerine çalışma başlattı. Ekipler, TEM Otoyolu Bolu geçişinde olduğu tespit edilen şüpheli araca operasyon düzenledi. Otoyol üzerinde durdurulan otomobilde yapılan aramada, aracın özel bölgesine gizlenmiş halde 303 gram kokain ele geçirildi. Araçta bulunan İbrahim Bulut (31) ve Ferhat Demir (46) isimli şahıslar gözaltına alındı. İfadeleri alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürülen 2 şüpheli, işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

“KULLANMAK AMACIYLA ALMIŞTIK”
Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde "Uyuşturucu madde ticareti" suçundan tutuklu sanıklar İbrahim Bulut ve Ferhat Demir hakim karşısına çıktı. Sanıklardan İbrahim Bulut savunmasında, "Biz 4 bin lira karşılığında uyuşturucu almak istedik ama bize ne kadar verdiler bilmiyorum. Ticari bir maksadımız yoktu. İkimiz de uyuşturucu kullanırız. Tamamen kullanmak amacıyla almıştık" dedi. Sanık Ferhat Bulut ise, "Biz içmek için 5-10 gram uyuşturucu aldığımızı düşünüyorduk. Polisler tartıncaya kadar bu kadar kokain olduğunu bilmiyorduk" şeklinde konuştu.

Sanıkların savunmalarının ardından kararını açıklayan mahkeme heyeti, her iki sanığa da 15'er yıl hapis cezası ve 50'şer bin lira adli para cezası verdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.