VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DÜZCE PARAYI KAPTI, BİZİM HAVUZ ÇÜRÜYOR

1 Temmuz 2020

........................

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın, Düzce merkez ile ilçeler Çilimli, Akçakoca, Cumayeri, Gölkaya ve Yığılca'da yapacağı 32 Milyon TL’lik yatırımın protokolü imzalandı. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı merkez binada yapılan törende konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Bugün günlerden Düzce. Bakanlık olarak yeni normalleşme süreci sonrası hiç durmadan aşamalarımızı daha yukarı taşıma adına protokollerimizi geçtiğimiz hafta başlattık. Medeniyetin beşiği, hem insanı hem tabiatıyla eşsiz bir ilimiz için bugün itibariyle hem spor hem gençliğimiz adına hayırlı bir protokolü hep birlikte gerçekleştireceğiz. Yapacağımız çalışmaların gerek gençliğimiz gerekse sporumuz noktasında Düzce’miz, yarınlarımız için hayırlar, bereketler getirmesini temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Protokoller kapsamında Düzce merkez ile ilçeler Çilimli, Akçakoca, Cumayeri, Gölkaya ve Yığılca'da yapılacak yatırımlar şu şekilde:

- 1 adet nizami sentetik çim yüzeyli futbol sahası
- 1 adet yarı olimpik yüzme havuzu yapımı
- 5 adet gençlik merkezi yapımı
- 5 adet cep gençlik merkezi yapımı
- Bireysel sporlar için 5 adet cep spor salonu yapımı
- 1 adet tenis kortu yapımı
- Futbol sahası ve stadyumdan oluşan 2 adet spor tesisinin bakım ve onarımının tamamlanması yatırımların hayata geçirilmesi.

BİZİMKİLER DAHA YÜZME HAVUZUNU BİTİREMEDİ

2015 yılında yapımına başlanan ve 2017 senesinde bitmesi planlanan Olimpik Yüzme Havuzu bugüne kadar bitirilemedi. İnşaat halindeki binada çalışmalar tamamen dururken milyonluk tesisin duvarları çökmeye başlarken havuzda biriken sularda da şimdilerde kurbağalar yüzüyor. 2015 yılında Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz'ında katkılarıyla Karaçayır'da yapımına başlanan Olimpik Yüzme Havuzunun ihale şartnamesi gereği 2017 yılında teslim edilmesi gerekiyordu. Fakat ihaleyi alan firma ihale feshi için bakanlığa müracaat edince kaba inşaatı neredeyse bitmek üzere olan Olimpik Yüzme Havuzu inşaatı tamamen durdu ve bugüne kadar bir çivi dahi çakılmadı.

5 yorum yapılmış
  • bigr
    1 Temmuz 2020 • 05:02
    yaw sayın alaattin yılmaz bidahaki dönem milletvekili olsun tuttuğunu koparır o bolu için
  • Gerekleracdr
    1 Temmuz 2020 • 13:58
    Akp milletvekillerinin Bolu’ya 1 gram faydası yok, Düzce ye yapılan yatırımların 10 da 1 bile yapılmadı Bolu’ya... Düzce bir zamanlar Bolu nun ilçesiydi şimdi bizden daha gelişmiş bir il oldular..Bu vekillerle yakında biz Düzce’nin ilçesi olmazsak iyidir...
  • Bolulu
    1 Temmuz 2020 • 14:05
    Her ile stad yapılacaktı Doğu da ücra yerlere bile yaptılar Bolu da düzgün bir stad yok, Bolu üvey evlat bu vekillerle zaten işimiz daha da zor...
  • Dzceli
    3 Temmuz 2020 • 02:17
    Vekille olacak bir şey değil sıra boluyada gelir her şeyin bir zamanı var
  • Bolulu
    5 Temmuz 2020 • 03:03
    Düzcelileri oldum olasi sevmem. Ilceyken de vekillikleri hep alirlardi bolunun aleyhine ne varsa yaparlardi. baibü acilacagi zaman sirf kendilerine yarasin diye tip kampusunu kendi yerlerine actiriyorlardi az kalsin izzet baysal ve vakiflari ayak diredi de boluda acildi universite. Yatirimlar hakkinda Akpliler Bolu'yu kendilerince cezalandiriyorlar belediye secimleri yuzunden. Acikcasi belediye degisir tanju bey yerdigi 18. Madde ve arsa islerini duzenler dusunduk ama aksine daha da kotul
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.