VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BEBEĞİ İÇİN HAYATA TUTUNDU

1 Temmuz 2020

............................

Bolu'da yaşayan 20 yaşındaki Melek Çıtır doğum yaparken kalbi durdu. Yeniden hayata döndürülen Melek Çıtır 2 kez daha kalp krizi geçirdi. Yaşamaz dedikleri genç anne, çocuğu için hayata bağlandı.

Bolu'da yaşayan Raşit Melek Çıtır çifti ilk çocuk heyecanı yaşıyorlardı. 20 yaşındaki Melek Çıtır ilk çocuğunu dünyaya getirmek için 18 Haziran'da AİBÜ İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi doğum servisine yattı. 19 Haziran'da sezeryanla doğum yaptığı esnada Melek Çıtır'ın kalbi durdu. Çocuk sağlıklı bir şekilde dünyaya gelirken Melek Çıtır'ın kalbi durmuştu. Doktorların müdahalesi sonrası genç annenin kalbi tekrar çalıştı. Fakat bir süre sonra yine kalp krizi geçirdi ve kalbi durdu. Hastanenin başarılı kardiyaloğu Emrah Erdal'ın müdahalesi ile genç kadın yine hayata döndürülerek yoğun bakıma alındı.

ANKARA'DA DA KALBİ DURDU

Bolu'da yoğun bakımda durumu ağırlaşan Melek Çıtır Ankara Bilkent Şehir Hastanesine sevk edildi. Ankara'da yoğun bakıma alınan Melek Çıtır burada da kalp krizi geçirdi ve kalbi durdu. Yine hayata dönen genç annenin durumunun kötü olduğu ve heran hayatını kaybedebileceği baba Taşit Çıtır'a iletildi. Ankara'daki hastanede uzun süre yoğun bakımda kalan Melek Çıtır'ın tedavisi olumlu yanıt verdi ve geçtiğimiz gün hastaneden taburcu edildi.

BABA RAŞİT ÇITIR TEŞEKKÜR ETTİ

Baba Raşit Çıtır zor günleri atlattıklarını dile getirerek eşini tedavi eden doktorlara teşekkür etti. Baba Çıtır, "Çok zor bir süreç atlattık. Başta AİBÜ İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli kardiyalog Emrah Erdal hocamıza, Bilkent Şehir Hastanesi doktrolarından Do.Dr. Burcu Demirkan, Prof. Dr. Serkan Çay ve Prof Dr. Ahmet Temizhan hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Önce allah sonrada onların sayesinde eşim bugün hayatta" dedi.

Raşit Melek Çıtır çiftinin Çınar Efe isimini verdikleri bebeklerinin ise sağlık durumu gayet iyi.

Kaynak- Bolu Gazetesi

1 yorum yapılmış
  • Vatandas
    1 Temmuz 2020 • 13:42
    Çok geçmiş olsun inşallah bir daha sizde başkalarının da basına rabbim vermesin böyle üzüntü
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.