VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

O İLÇEMİZE 5 YENİ DOKTOR

30 Haziran 2020

.................................

AK Parti Bolu Milletvekilleri Fehmi Küpçü, Arzu Aydın ve Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın büyük önem verdiği, Gerede Devlet Hastanesi’ne 5 yeni doktor ataması yapıldı.

AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü ve Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın gayretleriyle tadilat ve güçlendirme işleri bitip yeni binasında hizmete giren Gerede Devlet Hastanesi’ne 5 yeni doktor ataması yapıldı. Yapılan atama ile birlikte, 1 Üroloji Uzmanı, 1 Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, 1 Göğüs Hastalıkları Uzmanı, 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı ve 1 Pratisyen Doktor; Gerede Devlet Hastanesi’nde hizmet vermeye başlayacak.

Müjdeyi Başkan Allar verdi..

Belediye Başkanı Mustafa Allar konu ile ilgili sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada; “Gerede Devlet Hastanemize, Milletvekillerimiz Sayın Fehmi Küpçü ve Sayın Arzu Aydın’ın yoğun gayretleri ile 1 Üroloji Uzmanı, 1 Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, 1 Göğüs Hastalıkları Uzmanı, 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı ve 1 Pratisyen Doktor olmak üzere toplam 5 Doktorumuzun ataması yapılmıştır. Sayın Milletvekillerimize İlçe halkım adına şükranlarımı sunuyor, kıymetli doktorlarımıza hoşgeldiniz diyerek hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

2 yorum yapılmış
  • ayrmclk
    30 Haziran 2020 • 05:26
    ayrımcılık
  • KelHasan
    30 Haziran 2020 • 10:45
    En cok doktor atamasi yapilan ilce olmasina ragmen acik bir turlu bitmiyor. Gelen doktorlar durmak istemiyor sanirim.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.