VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CUMAYI YOLDA KILAN CEMAATE MÜJDE

29 Haziran 2020

................................

Bolu’da Cuma namazını kılmak için Öksüz Tekke Camii’ne gelen vatandaşlar, namazlarını artık Camii’nin yakınındaki 100. Yıl İlkokulu’nun bahçesinde kılabilecek.

Bolu’da Öksüz Tekke Camii’si avlusunun Cuma cemaati için yetersiz kalması nedeniyle namazları yolda kılan cemaat için Bolu Müftülüğü’nden açıklama geldi. Bolu Müftülüğü tarafından yayınlanan açıklamada, “Öksüz Tekke Camii’nin avlusu olmadığından 19.06.2020 tarihinden itibaren bahse konu camide Cuma Namazı kılmak isteyen vatandaşlarımıza, hava muhalefetinin olmadığı günlerde cumalarını eda etmek üzere ikinci bir işleme kadar, en yakın konumda bulunan 100. Yıl İlkokulu’nun bahçesi tahsis edilmiştir” ifadelerine yer verildi.

3 yorum yapılmış
  • Mustafak
    29 Haziran 2020 • 04:16
    Cuma namazı sizin için zorunluluk gorunebilir. Bizim için gönüllülük ilk haberde de ayrıştırıcı bir uslup kullanılmıştı. Başlık atarken daha dikkatlu olursanız sevinirim.
  • MehmetAliIk
    29 Haziran 2020 • 11:04
    Olması gereken buydu zaten
  • Tuhafiyelerdensemeceler
    30 Haziran 2020 • 14:12
    İlginç olan şu ki hastaneler virüse karşı en güvenilir mekanlar olması gerekirken, kimisi kapalı kimisi yarım yamalak çalışıyor. Misal BAİBÜ diş hastanesi hala anormal çalışıyor, normale dönemiyor. Acizlikler... Barlar kafeler daha mı güvenilirde hastaneler anormal...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.