VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HELAL OLSUN POLİSİMİZE !

27 Haziran 2020

................................

HABER : Caner Güngör

Annesinin kullandığı otomobil kaza yapınca YKS sınavına girecek olan kız öğrenci olay mahalinde bulunan motosikletli trafik polisi ekibinden Ercan Bayraktar tarafından polis motosikletiyle sınava gireceği okula yetiştirildi.

Olay sabah saatlerinde meydana geldi. Annesi Sefa Çitçi'nin kullandığı otomobille YKS sınavına gireceği İzzet Baysal Anadolu Lisesine gitmek için yola çıkan Saliha Çiftçi'nin içinde bulunduğu otomobil Sümer Mahallesinde başka bir otomobille çarpıştı. Kaza sonrası otomobil kullanılamaz hale gelirken bölgede bulunan motosikletli polis Ercan Bayraktar durumu farkedince büyük panik halindeki kız öğrenciyi hemen polis motosikletine bindirirek sınava 5 dakika kala okula yetiştirmeyi başardı.

Polis Arcan Bayraktar'ın bu hareketi büyük taktir topladı.

Muhtar Erkan Mutlu, "Bilal amcamızın muhtarlığımıza bir tekerlekli sandalye müracaatı vardı. Yürüme yetisini kaybetti kendisi. Bacaklarında kemik erimesi var. Ayrıca karaciğerlerinde de bir rahatsızlığı bulunuyor. Aza ekiplerimizin de desteğiyle para toplandı. Bilal amcamızın sıkıntısı giderildi. Bizim için ihtiyaç sahibi olması önemli müracaat oldukça değerlendirmeye alıyoruz. Mahalleliden de destek geldi. Bu çalışma aza ekibinin çalışmasıdır" dedi.
Bilal Çoban da, "Benim kas rahatsızlığım var. Tedavi gördüm. Maalesef yürüme güçlüğü çekiyorum. Sağ olsun bana çok yardımcı oldular. Teşekkür ediyorum onlara" diye konuştu.

4 yorum yapılmış
  • benxvatandas
    27 Haziran 2020 • 11:58
    Öncelikle kardeşime geçmiş olsun,inşallah olayın etkisiyle sınavda moral bozukluğu ve panik olmamıştır.Fakat haberin içinde haber yapmışsınız sanırım.Muhtar haberi farklı bir haber olsa gerek.
  • Boludevrek
    27 Haziran 2020 • 12:02
    Bolu'da birde bu polisimizi sevmezler helal olsun Ercan abimize
  • Nurettinkse
    28 Haziran 2020 • 00:52
    Öncelikle Kaza yapan Öğrenci Kardessimize Geçmiş Olsun sınavda Başarılar Dilerim Allah Hedefine ulaşmak Nasip Etsin Ercan polisimizedeTeşekkürederim
  • Sevilenpolis
    28 Haziran 2020 • 10:57
    Ercan Abimize yürekten teşekkür ederim. Bolu'nun huzur polisine de bu yakışır zaten :)
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.