VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA CİNSEL TACİZ

26 Haziran 2020

.......................................................................

HABER: Havva AKÇA

Bolu’da 13 yaşındaki S.B.’a cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen H.B.’nin yargılanmasına başlandı. İstismara uğradığını iddia eden S.B: “Sanık beni ilk 7 yaşındayken cinsel istismar etti. Bana silah göstererek, bu olayı birine anlatırsam annemi ve ailemi öldüreceğini söyledi. Bu yüzden çok korktum” dedi.  Mahkeme heyeti sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi

Evli ve 3 çocuk babası H.B’nin 2019 yılının yaz aylarında akrabası olan 13 yaşındaki S.B’ye 7 yaşından beri cinsel istismarda bulunduğu iddiası ile yargılanmasına başlandı.

Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada, tutuklu sanık H.B. bulunduğu cezaevinden Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığı ile katılırken, yaşı 18’den küçük olan S.B. ise AGO odasından duruşmaya katıldı.

Kimlik tespitinin yapılması ve iddianamenin okunmasının ardından söz verilen tutuklu sanık H.B. üzerine atılan suçlamaları kabul etmediğini ve mağdurun beyanlarının gerçeği yansıtmadığını belirterek şu ifadeleri kullandı;

“Üzerime atılan suçlamaları kabul etmiyorum. S.B.’un beyanları gerçeği yansıtmamaktadır. Suçsuzum, beraatimi talep ediyorum. 27 yıllık evli bir insanım 3 evladım bulunmaktadır."

‘’BANA SİLAH GÖSTEREREK TEHDİT ETTİ’’

Sanığın kendisine 7 yaşından beri cinsel istismarda bulunduğunu belirten S.B ise, “Ben sanıktan şikayetçiyim. Beni ilk 7 yaşındayken cinsel olarak istismar etti. Bizim eve sık sık gelirdi. Daha sonra 6.sınıftayken 2.defa cinsel istismarda bulundu. Bana silah göstererek, bu olayı birine anlatırsam annemi ve ailemi öldüreceğini söyledi. Bu yüzden çok korktum” ifadelerini kullandı.

‘’KIZ KARDEŞİM EVE GELDİĞİNDE ÇOK DONUKTU, BENİMLE HİÇ KONUŞMADI”

Olayın olduğu gece kız kardeşinin yanına geldiğinde çok donuk olduğunu ve hiç konuşmadığını söyleyen S.B’un ablası H.B de, duruşma esnasında gözyaşlarına boğularak şu ifadeleri kullandı; “Ben olayın olduğu tarihlerde üniversitede okumaktaydım. Olayın olduğu gece sanık kız kardeşimi bana bırakacaktı. Annem arayıp kardeşimin gelip gelmediğini sorunca telaşlandım. Sanığı aradım ve getireceğini söyledi. Kardeşim eve geldiğinde çok donuktu. Benimle hiçbir şey konuşmadı ve sorduğum sorulara cevap vermeyip kendisini odaya kapattı.”

TUTUKLULUK HALİNE DEVAM KARARI ALINDI

Tarafları ve olayın tanıklarını dinleyen mahkeme heyeti, olayın oluğu tarihte H.B’nin cep telefonunun HTS kayıtları ile o gün kullandığı söylenen aracın plaka kayıtlarından nerede bulunduğunun tespit edilmesi kararını verdi.

Mahkeme heyeti sanık H.B.’nin tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı adli tatil sonrasına erteledi.

Sanık H.B.’nin ‘’Cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’’, ‘’12 yaşından küçük mağdurların cinsel istismarı’’ ve ‘’Çocuğun cinsel istismarı’’ suçlamaları ile cezalandırılması isteniyor.

7 yorum yapılmış
  • hacer
    27 Haziran 2020 • 08:47
    En az 20 yıl verilmeli
  • Fatma
    27 Haziran 2020 • 08:48
    Böyle kötü insanlar yüzünden en az 20 yıl verilmeli
  • dhdjxj
    27 Haziran 2020 • 11:55
    Oha
  • mer
    28 Haziran 2020 • 16:08
    İdam gelmeli
  • Seldadoan
    29 Haziran 2020 • 23:11
    Sorgusuz sualsiz asın gitsin şerefsiz
  • asya
    1 Temmuz 2020 • 01:54
    Ülkemizde adalet yok.Onlarca çocuk cinsel istismara uğradı ve bir cogu öldürüldü canlar gitti.Caydirici ceza asla verilmedi.Cani alanin canini alacaksin ibret olsun diye asacaksin bunlari nedir ya savunmasiz insanlarin bu tür zihniyetleri yüzünden gencecik yaşta yaşadıkları.Bu çocuk yasadiklarini nasil atlatacak yazik Allag islah eylesin inşallah tez zamanda idam sehpasi kurulur !!!
  • Eb
    13 Şubat 2021 • 13:41
    Anlamadan dinlemeden astiniz kestiniz sonucunu bi bekleseydiniz merak etmek isterseniz eğer ben soyliyim size beraat etti neden mi beraat etti çünkü son derece çirkin bir iftira idi nerden mi biliyorum bu iftirayı atanlar maalesef akrabamız idi. Bu saatten sonra değiller o ayrı mesele bunlar para avcısı para koparmak için yaptılar bunu ama adalet yerini buldu. ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR.Şimdi onlar düşünsün insanların yüzüne nasıl bakacaklar bende çok merak ediyorum Allah
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.