VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"MÜCADELE BİTMİŞ DEĞİL"

25 Haziran 2020

.......................................................................

Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yaman, FETÖ soruşturmaları kapsamında Bolu’da 53 şüphelinin arandığını açıklayarak, halen soruşturması devam eden 213 FETÖ soruşturması dosyasının olduğunu söyledi.

Veda ziyaretleri kapsamında Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu, yönetim kurulu üyeleri ve gazetecilerle bir araya gelen Yaman, FETÖ soruşturmaları hakkında açıklamalarda bulunarak, “Şu ana kadar toplamda 3 bin 713 şüpheli hakkında FETÖ soruşturması yapmışız. Bu kişilerden bin 234 kişiye iddianame düzenlemişiz. Yani Ağır Ceza Mahkemesine dava açmışız. Bunların bin 416 tanesine takipsizlik kararı vermişiz. Bin 63 tane şüpheli için de başka illere yetkisizlik kararı vermişiz. Şu anda bizim Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nda FETÖ ile ilgili yürüyen 213 soruşturma dosyası var. Bu soruşturma dosyalarında toplam 53 tane aradığımız yani yakalamalı dediğimiz kişi aranıyor.” diye konuştu. 

“MÜCADELE BİTMİŞ DEĞİL”
FETÖ operasyonlarının kararlılıkla devam ettiğinin altını çizen Yaman, sözlerini şöyle sürdürdü: “TSK içerisinde ankesörlü, sabit telefon aramalarla bu şekilde tespit edilen şahıslar oluyor. Bu FETÖ ile ilgili biz devraldığımda ısrarlı bir şekilde nasıl sürdürdüysek bundan sonra da bu devam edecektir. Bu mücadele bitmiş değil.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.