VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

“BELEDİYENİN İKİ KONUSU ÇOK TAKDİR TOPLUYOR”

24 Haziran 2020

.......................................

HABER-  Ayşe Songül Erhan

Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu, Bolu Belediyesi’nin çalışmalarının vatandaşları memnun ettiğini belirterek, “Belediyede, başkanımız Tanju Özcan başta olmak üzere belediye başkan yardımcılarımızın ve meclis üyelerimizin iyi niyetle Bolu adına uğraş sarfettiklerinin farkındayız, sahada da bunun olumlu örneklerini görüyoruz” dedi.

CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Ersan Türkoğlu ve ekibini BGC Başkanı Bülent Velioğlu, Başkan Yardımcısı Muharrem Demirel ve Yayın Kurulu Başkanı Hamza Canbaş karşıladı.

 Bolu Belediyesi’nin çalışmalarının vatandaşları memnun ettiğini belirten Türkoğlu, “Belediyede, başkanımız Tanju Özcan başta olmak üzere belediye başkan yardımcılarımızın ve meclis üyelerimizin Bolu’ya iyi bir şey vermek adına uğraş sarfettiklerinin farkındayız, sahada da bunu görüyoruz. Sahada bazen sıkıntılar memnuniyetsizlikler dile getiriliyor biz bu sıkıntıları muhataplarına söylediğimiz zaman belediyenin çözebileceği sıkıntıysa çözüldüğünü görüyoruz, 1-2 gün sonra sıkıntıyı dile getiren kişi bizi arayarak teşekkür ediyor, memnuniyetini ifade ediyor. Bir gözlemeci esnaf arkadaşı ziyaret ettim, dükkanı yeni açmış. Saat 8:30’da dükkanın önünde bir sıkıntı yaşamışlar. Esnaf, Başkan Özcan’ın, oranın sorunlarının çözülmesiyle konusunda çok ilgilendiğini ifade etti. Koskoca belediye başkanı sorun çözüm noktasında sabah 8.30 dahi insanlara destek veriyor. Bu çalışması ve duyarlılığıyla insanların takdirini de kazanıyor” dedi.

“İŞİNİ DÜZGÜN YAPAN İNSANIN SİYASİ PARTİSİ ÖNEMLİ DEĞİL”

Kentin birçok noktasında benzer memnuniyet örneklerine şahit olduklarını dile getiren Türkoğlu, “SSK , Köroğlu Hastanesinin çaprazında bir simitçinin fırınında da bunu gördük. Yani yine bir sorun yaşanıyor memur ya da ilgili kişi işi biraz yokuşa sürüyor. Ama başkanın, başkan yardımcılarının müdahalesi ile düzeliyor. 1200 kişinin çalıştığı bir işletme bir kamu kurumu belediye ve personelin büyük bir kısmını bir önceki belediye başkanını dönemsel olarak aldı. Bu insanların tabi ki bir önceki belediye başkanına, siyasi partiye sempatileri olabilir. Bundan dolayı çok istekli çalışmayabilirler. Uyum sorunları olabilir. Biz o uyum sorununu da hissediyoruz sanırım. Ama Tanju Bey'in ve diğer arkadaşlarımızın personel üzerinde mobbing uygulamadan sorunu çözmeye çalıştıklarının ben farkındayım. Yani birçok insandan şöyle bir baskı var, belediye başkanımıza ‘ya sen hâlâ Alaaddin Bey'in kadrosuyla çalışıyorsun’. Tanju Bey ısrarla mevcut yönetime dürüstlüğünü, iyi niyetini ispat etmek için bekliyor. Bunun sebebini de ben şöyle görüyorum bir adam belediyenin işleyişini ciddi anlamda sıkıntıya sokacak bilinçli bir hata yapmadan, Tanju Bey o insanın ekmeğiyle oynamak istemiyor. İşini düzgün yapan insanın siyasi partisi önemli değil” şeklinde konuştu.

“BELEDİYENİN İKİ KONUSU ÇOK TAKDİR TOPLUYOR”

Türkoğlu, “Belediyenin iki konusu çok takdir topluyor. Birincisi maske dağıtımı, ikincisi de gıda kolisi. Pandemi sürecinden önce de biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çöple ilgili çok şikayet vardı. Şu dönemde çöple ilgili şikayet minimuma indi. Ama otların biçilmesiyle ilgili şikayeti genel olarak alıyoruz. İlgili başkan yardımcısıyla, park bahçe müdürüyle görüştük. Onlardan rakam da aldık. Daha önceden işkur aracılığıyla çalışan personellerin de ciddi desteğiyle Alaaddin Bey döneminde özellikle böyle bir sıkıntı yaşanmamış. Çünkü 400 e yakın park bahçelerin sadece bu işlere bakan personeli varmış. Şuan 187 tane personel bu işi yapmaya çalışıyor. Bu konuda park bahçeler müdürümüz ,belediye başkanımıza personelle ilgili sıkıntısını dile getirdikten sonra geçen hafta bir 40 küsur daha personel alınmış. Yani olumlu yönde çözüme yönelik adımlar atılıyor. Genel bir memnuniyet görüyoruz. Hepsinin söylediği şu daha bir yıl oldu beklentilerimiz var Tanju Bey’den, çok yeni ama şuan da memnunuz. Maske ve erzak yardımı konusunda müthiş bir memnuniyet var. Kimse geri çevrilmemiş, arayan herkese yardım paketi gitmiş. Muhtarlarımızın hepsi şunu söylüyor, gelip bize teslim edip şunu dağıtın demediler. Bizim gözetimimiz de her kapıya iletildi. Ben belediye başkanının da belediyenin de bu süreci iyi idare ettiğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

6 yorum yapılmış
  • Gerek
    25 Haziran 2020 • 01:37
    Komik gerçekten komik.Tanju bey birdaha ne belediye nede milletvekili hayalinden vazgeçsin.Belediyede aynı kadro ile Alaaddin takımı devam ediyor.bu saatten sonra değiştirse bile fayda yok bay bay.
  • MemnunmuyuzBolu
    24 Haziran 2020 • 12:44
    Chp belediyesi bir komediden ibaret :)
  • dorucudavut
    25 Haziran 2020 • 00:01
    yahu kime sorsam belediyeden maske alamadığını söylüyor nasıl kime dağıttınız bu maskeleri? Belediyeye girmek isteyip maskesi olmayana yok diyen vatandaşı içeri almayan bir belediye nasıl vatandaştan takdir topluyor? Gıda yardımı konusunda mahmut alan kadar konuşulmayan KOSKOCA belediye bu hususta kendini nasıl başarılı görüyor merak konusu
  • Necmi
    25 Haziran 2020 • 02:46
    Burasıbolu...olsada olu...olmasa da olu.... HERKESİ MEMNUN ETMEK MUMKUNMU.
  • Tenkiditakdiranlamak
    25 Haziran 2020 • 06:36
    Bunlar hangi şehirde yaşıyor yada ne içtiler veya gözlükleri nasıl gösteriyor anlamış değilim. Bir yılda ne yapıldı. Temizlik yok ne parkların ne de kaldırımların otları biçilmiyor. İsraf diyerek oy aldılar belediye meydanında israfın alasını yapıyorlar. Neyi eleştirmişse aynısını yapıyor. Sizce başarı bu mu hayvanlara işkence yapılıyor. Yapılmış hayvan hastanesini çalıştıracak beceri yok. Halk artık birşey yapılsın istemiyor yeterki hiçbir şey
  • Trgy
    25 Haziran 2020 • 22:31
    Ne yaptinizda taktir topluyorsunuz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.