VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"EK TEDBİRLER ALABİLİRİZ, HER ŞEY OLABİLİR"

22 Haziran 2020

.........................................................

Haber: Bülent Velioğlu

Bolu Valisi Ahmet Ümit, "Her şey yeniden başa dönebilir. Hastanelerdeki hasta sayısı geçtiğimiz haftaya oranla iki katına çıktı. İlerleyen zamanlarda çok daha farklı önlemler alabiliriz. Vatandaşlarımız maske takma ve sosyal mesafeye daha fazla dikkat etmeli" dedi.

Bolu'da korona virüsle mücadele tüm hızıyla sürürken, vakaların bir türlü sıfırlanamaması vatandaşlar arasında tedirginliğe neden oluyor. 48 ilde uygulanmaya başlanan maske takmayana 900 TL para cezası Bolu'da da uygulanan sıkı kontrollerle devam ediyor.

"ÖNLEMLER SIKI ŞEKİLDE UYGULANIYOR"

Bolu Valisi Ahmet Ümit, "İlgili Bakanlıklar tarafından alınan tedbirleri en etkin şekilde uygulamaya çalışıyoruz. Maske takmayan vatandaşlarımıza 900 TL para cezası kesilmeye başlandı. Hükümetimizin aldığı önlemleri sıkı şekilde uygulamaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

"YATAN HASTA SAYISI İKİ KATINA ÇIKTI"

Bolu'da korona virüs vakalarının geçtiğimiz haftaya oranla iki katına çıktığını belirten Vali Ümit, "Vakaları bir türlü sıfırlayamadık. Bu durum Bolu’ya yakışmıyor. Hastanede yatan hastalarımızın sayısı geçtiğimiz haftaya oranla iki katına çıktı. Sağlık ekiplerimiz çalışmalarını hassasiyetle sürdürüyor. Maalesef bağışıklık seviyesi çok düşük. İl dışından Bolu'ya gelen insanlar konusunda hassas olmamız gerekiyor. Virüsün artmasında İl dışından gelen vatandaşlarımızın etkisi olduğunu düşünüyorum. Vatandaşlarımızın daha dikkatli olmasını rica ediyorum" dedi.

"EK TEDBİRLER ALABİLİRİZ, HER ŞEY OLABİLİR"

Vakaların daha fazla artması durumunda ek tedbirler alınıp alınmayacağı ya da İzzet Baysal Caddesi'nde kısıtlamanın tekrar olup olmayacağı şeklindeki soruya ise Vali Ahmet Ümit şu şekilde cevap verdi:

"Pozitif vaka sayısının bu şekilde devam etmesi durumunda ek tedbirler alabiliriz. Tabi ki bu kararları Bakanlıkla koordinasyon sonrasında hayata geçiririz. İzzet Baysal Caddesi konusunda da şimdilik bir şey demiyorum ama her şey olabilir."

1 yorum yapılmış
  • Nurettin
    22 Haziran 2020 • 08:50
    Gerekli yasak konsun caddeye
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.