VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"NASIL MÜCADELE EDİLECEĞİNİ ÖĞRENDİK"

17 Haziran 2020

.................................................................

Haber: Sevgi PİLGİ

ASRİAD (Asrın İş Adamları Derneği) Bolu şubesi, son günlerde artış gösteren vaka sayılarına bağlı olarak vatandaşlara maske takmaları konusunda çağrıda bulundu. Dernek tarafından yapılan açıklamada “Kısıtlamaların kaldırılmasının ardından gelen yeni vaka sayılarındaki artış, virüse karşı rehavete düştüğümüzün göstergesidir. Ricamız “maske” “mesafe” “hijyen” kurallarına uyarak şehrimizi ve ülkemizi koruma kalkanına almamızdır” ifadeleri yer aldı.

Yeni normalleşme süreciyle birlikte ülkede artan korona virüs vakarının ardından ASRİAD (Asrın İş Adamları Derneği) Bolu şubesi, vatandaşları mesafe ve hijyen kurallarına uymaları konusunda uyardı. ASRİAD, vatandaşları maske takmaya davet etti.

Dernek,  açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Kıymetli Bolulu hemşerilerimiz, Dünyayı sarsan ve salgına dönüşen korona virüs hastalığı ile birlik ve beraberlik ruhuyla hareket ederek mücadele etmemiz gerekmektedir. Salgının ağır ve yıkıcı ilk etabında zorlu ama bir o kadar başarılı mücadeleyi devletimizin aldığı tedbirler çerçevesinde hep beraber vererek aştık.

Üretimi yarı yarıya düşen, tedarik zincirinde kesintiye uğrayan İş dünyamızın zorunlu olarak ara verdiği faaliyetleri neticesinde ortaya çıkan işsizliğe devletimiz müdahil olarak vatandaşlarımıza “kısa çalışma ödeneği”  “faz” lar şeklinde geri ödemesiz yardımlar ve “düşük faizli krediler” açarak tıkanmışlığın zararını en aza indirip gücünü göstermiştir.

REHAVETE DÜŞTÜĞÜMÜZÜN GÖSTERGESİDİR

Takdir edilir ki ne ülke sınırlarına duvar örerek dünyadan soyutlamak, ne de vatandaşları sonsuza kadar evlerinde tutmak mümkün değildir. Yeni normalleşme sürecine geçtiğimiz bu günlerde artık görev vatandaşlar olarak bizlere düşmektedir. Kısıtlamaların kaldırılmasının ardından gelen yeni vaka sayılarındaki artış virüse karşı rehavete düştüğümüzün göstergesidir. Asrın İş Adamları Bolu şubesi olarak vatandaşlarımızdan ricamız “maske” “mesafe” “hijyen” kurallarına uyarak şehrimizi ve ülkemizi koruma kalkanına almamızdır.

NASIL MÜCADELE EDİLECEĞİNİ ÖĞRENDİK

Olası rehavet yüzünden tekrar eskiye dönmenin, kapanacak iş yerlerinin, işsiz ve aşsız kalacak, hayatını kaybedecek, kısıtlamaya tabi tutulacak vatandaşlarımızın sorumluluğu kul hakkı olarak hepimizin üzerinde olduğunu unutmamalıyız.

Saygıdeğer hemşerilerimiz, Virüsü gördük, tanıdık, nasıl mücadele edileceğini öğrendik, hiçbir virüsün bizim alacağımız tedbirlerden güçlü olmadığını biliyoruz, devlet millet el ele verdiğimizde dünyanın en büyük ordularına teslim olmayan irademizin bu salgın sınavından da başarıyla çıkacağına inancımız tamdır.

Sağlıklı huzurlu bereketli yarınlar dileriz”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.