VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

O YOLCULARIN TEST SONUÇLARI BELLİ OLDU

5 Haziran 2020

...................................

İstanbul'dan Diyarbakır'a yolcu otobüsünde koronavirüs testi pozitif çıkan kadının, kendisine yardımcı olduğu için alnından öpüp 50 lira bahşiş verdiği muavin ile otobüste bulunan 29 kişinin koronavirüs testleri negatif çıktı.

Süreyya Çadır isimli kadın, İstanbul’da COVİD-19 testi yaptırdı ve sonucu çıkmadan önce dün otobüsle Diyarbakır’a doğru yola çıktı. Kadın, yolda olduğu sırada hastaneden gelen telefonla koronavirüs testinin pozitif çıktığını öğrendi. Çadır, durumu muavine bildirince otobüs şoförü yaşlı kadını otobüsle Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine bıraktı. Yaşlı kadın, burada muavin Zafer Demir'i kendisiyle ilgilendiği için alnından öpüp 50 TL para verdi. Yaşlı kadın Sakarya'daki hastanede karantina altına alınırken tekrar Diyarbakır’a doğru yola çıkan otobüs ise emniyet ekiplerine bildirilmesinin ardından Bolu’da durduruldu.

TEST SONUÇLARI NEGATİF ÇIKTI

Dünden örceki akşam saatlerinde Bolu'da durdurulan otobüstekiler, Refika Baysal Toplum Sağlığı Merkezi'ne getirildi. Otobüste bulunan 5'i çocuk 27 yolcu ile 3 personele, otobüsten sırayla indirilerek koronavirüs testi yapıldı. Otobüstekiler, daha sonra yollarına devam etti. Yaşlı kadının kendisine yardımcı olduğu için alnından öpüp 50 lira bahşiş verdiği muavin Zafer Demir ve otobüstekilerin koronavirüs testleri negatif çıktı. Testlerin sonuçları otobüstekilerin bulundukları illerdeki Sağlık Müdürlüklerine gönderildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.