VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 4 HAZİRAN PERŞEMBE

4 Haziran 2020

.........................................................

1-Doğancı Köyü halkından, Bolu Valiliğinden emekli, İsmail ÖZKAN’ın kardeşi, Doğancı Köyü Muhtarı, Ayhan ÖZKAN’ın ağabeyi, Sevim ÖZKAN’ın eşi; METİN ÖZKAN, Hakkkın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün saat 14:00 de Doğancı Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

2-Sazakkınık Köyü halkından, Mediha ve Mahir ÇİLOĞLU’nun oğlu, Güler ÇİLOĞLU’nun eşi, Emine, Esra, Cumhur Efe’nin babaları, İsmail ÇİLOĞLU’nun kardeşi; İLHAMİ ÇİLOĞLUHakkkın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün saat 11:00 de Sazakkınık Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

3-Kıbrısçık İlçesi Deveören Köyü halkından, Milta OFLAS’ın eşi, Yücel, Ramazan, Ömer, Bülent, Soner, Doğan OFLAS’ın babaları Bolu Belediyesinden emekli; YAKUP OFLASHakkkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kıbrısçık Deveören Köyü Caminde kılınacak, ikindi ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.Saat 15:00 de Aktaş Cami önünden araç kaldırılacaktır.

4-Topardıç Köyü halkından; İSMAİL GÜNEŞHakkkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün saat 14:00 de köy mezarlığına defnedilecektir.

5-Tekke Işıklar Köyü halkından; ŞERİFE TÜRK, Hakkkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Tekke Işıklar Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

6-Sağlık Mahallesi halkından; NAZIR ADA, Hakkkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün saat 11:00 de Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.