VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLULU ŞOFÖR BULGARİSTAN'DA TUTUKLANDI

30 Mayıs 2020

...........................................................

Bolulu  Tır şoförü Musa Beyhan, Bulgaristan'ta karıştığı ölümlü trafik kazası nedeni ile tutuklandı. Bolu merkezde ikamet eden ailesi perişan oldu. Yaşanan kazadan sonra AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile görüştü.

Edinilen bilgilere göre, Tır şoförlüğü yaparak geçimini sağlayan, evli ve iki çocuk babası Seben'li Musa Beyhan Polonya'dan Türkiye'ye yük getirdiği esnada Bulgaristan'da bir kaza yaptı. Kazada Bulgaristan vatandaşı bir kişi eşi ve çocuğu ile yolculuk yaptığı otomobil ile Musa Beyhan'ın kullandığı Tırın dorsesine sol yan tarafından vurdu. Bulgaristan vatandaşı olan sürücü kaza yerinde hayatını kaybederken, 1,5 yaşındaki çocuğu ağır yaralı şekilde hastaneye kaldırıldı. Yaşanan bu kaza sonrası Bolulu Tırcı Musa Beyhan Bulgaristan'ın Sofya şehrinde gözaltına alındı. Bu esnada Musa Beyhan'ın çocukları Gökhan ve Damla Beyhan Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü'ye ulaştı. Fehmi Küpçü ise hemen dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Bakan yardımcılarına konuyu aktardı. Bakanlığın talimatı ile Bulgaristan'da bulunan Türkiye konsolosluğu devreye girerek hemen mahkeme sürecine dahil oldu. Bu esnada Musa Beyhan'ın çalıştığı Bosfor firma yetkilileri kendi avukatları ile görüşerek çalışanına maddi manevi destek olduğunu açıkladı.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

İlk mahkeme 28.05.2020 tarihinde gerçekleşti. Kazada ölü olması, çocuğun ise yoğun bakımda olması ve polis raporlarının Musa Beyhan'ı suçlu göstermesi sebebi ile tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yaşanan gelişmeler sonrasında Musa Beyhan'ın çocukları Gökhan ve Damla Beyhan ile eşi Hurmani Beyhan raporlara şirket avukatları ve  konsolosluk aracılığı ile itiraz ettiler. Aile yaşanacak  gelişmeleri dikkatle takip etmeye devam ediyor. Ailenin beyanına göre Bulgar halkı kaza ile alakalı çeşitli ayaklanmalar olduğunu ifade ederek yetkilerden destek istedi.

  • BOLULU ŞOFÖR BULGARİSTAN'DA TUTUKLANDI
4 yorum yapılmış
  • dursunates
    30 Mayıs 2020 • 07:00
    insallah akrabam biran once ozgurlune kavuscak firmamizdan allah razi olsun sahip cikti bizde firma soforleri olarak usdumuze duseni yapcaz ve gereken neyse tapilcak kimsenin endisesi olmadim akrabsmin cikmasi icin gerekrn yapilcak
  • AliPaaGnay
    30 Mayıs 2020 • 09:05
    Önce geçmiş olsun Musa ile berber çalıştık Allah ailesine kolaylık lar versin inşallah bir an önce özgürlüğüne kavuşuryapabileceğimiz ne var bilelim Musa bu badire de geçer inşallah sabır arkadaşım
  • smailCebeci
    30 Mayıs 2020 • 15:07
    Allah yardımcısı olsun
  • Isml
    30 Mayıs 2020 • 20:58
    Araç yandan vurduysa tir şoförünün ne suçu var
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.