VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

16 Mayıs 2020

.....................................................................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, hayırsever iş adamı Ahmet Mermer’in gönderdiği 8 adet akülü araçtan 3’ünü ihtiyaç sahiplerine teslim etti. Akülü araçlarına kavuşan engelli bireylerden bir çocuğun mutluluk gözyaşları herkesi duygulandırdı. Başkan Özcan, hayırseverlere çağrıda bulunarak, “Engelli bireylerimize hep birlikte sahip çıkalım. Biz bu noktada Bolu Belediyesi olarak köprü olmaya hazırız”  dedi.

Son bir yıl içinde yüzlerce akülü sandalye dağıtan Bolu Belediyesi’nin engelli bireylere desteği artarak devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Bursa’da faaliyet gösteren Sabo firmasının sahibi Bolulu işadamı Ahmet Mermer tarafından bağışlanan 8 adet akülü araçtan 3’ü bugün ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

BAŞKAN ÖZCAN BİZZAT TESLİM ETTİ

Bedensel engelli bireyleri evlerinde ziyaret eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hayırsever iş adamı Ahmet Mermer’in gönderdiği akülü araçları bizzat teslim etti. Hayatlarını kolaylaştıracak akülü araçlarına kavuşan engelli bireyler büyük mutluluk yaşadı. Bedensel engelli bir çocuğun sevinçten hıçkıra hıçkıra ağlaması ise Başkan Özcan ve beraberindekilere duygu dolu anlar yaşattı.

“ENGELLİ BİREYLERİMİZE HEP BİRLİKTE SAHİP ÇIKALIM”

Üç engelli bireye erken bayram yaşatan etkinlikte hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü vazifesi gördüklerini belirten Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, hayırsever vatandaşlara çağrıda bulundu. Özcan, “10-16 Mayıs tarihleri arası Engelliler Haftası. Tabi bu bir kutlama haftası değil, farkındalık yaratma haftası. Bu anlamda bizde bazı engelli kardeşlerimizi, çocuklarımızı ziyaret ettik ekibimizle beraber. Sağ olsun Bursa’da işyerleri olan Bolulu Ahmet Mermer ağabeyiz 8 adet akülü sandalye gönderdi. Biz de onun adına üç kardeşimize onun hediyesini takdim ettik. Az önce o engelli kardeşimizin mutluluk gözyaşlarına şahit olduk. O yüzden biz diyoruz ki, bundan sonraki süreçte engelli bireylerimize hep birlikte sahip çıkalım. Biz bu noktada Bolu Belediyesi olarak köprü olmaya hazırız. Tüm vatandaşlarımızdan katkı ve destek bekliyoruz.” dedi.

  • DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI
  • DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI
  • DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI
  • DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI
  • DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI
  • DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI
4 yorum yapılmış
  • Sradanbiri
    16 Mayıs 2020 • 02:40
    O güzel gözlerinden yaş akmasın
  • Ali
    16 Mayıs 2020 • 04:19
    Bu salgında yeni ayakkabı almak için avmlere koşanlar iyi okuyun haberi.sizlerin giymeyip üzerine daha da ihtiyaç fazlası ayakkabı aldığınız ayaklarınızın kıymetini bilin.Tatmin olun doyun artık mutlu olmasını bilin şükredin.Şükür derken Allah'a şükredin maaşı az veren patrona değil!!Seni muhtaç edip sonra yardım edene değil!!Yalnızca Allah'a şükredin.Allahtan gelen şeylere.Şükür etmenin anlamı günümüzde çok değişti detaya inmek istedim.
  • Metin
    16 Mayıs 2020 • 14:16
    Bursa lı bir vatandaş yardımcı oluyor... Hayırdır Bolu da zenginler nerde...Bolu belediyesi nerde...Daha geçen...5 adet taksi plakası ihalesi yaptı... Milyarlar aldınız...2 akülü araç ta belediye alsa idi...
  • Ali
    17 Mayıs 2020 • 04:24
    La metin seninde maasallah irili ufaklı bütün ihalelerden haberin var.Ben bilmiyorum mesela oralarda ihalelerde dönen paraları çünkü param yok sende varki ihale takip ediyorsun be yavsak belediyeye sağlayacağına zengin arayacagina önce kendin yardım et trolll sırf belediyeye laf sokmak için partizanlık yapma göt kılı
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.