VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İTFAİYE SEFERBER OLDU

14 Mayıs 2020

..........................................................................

Bolu’nun ilçesi Gerede’de Merkez Mahallesinde gece yarısı apartman boşluğundan gelen tıkırtılar apartman sakinlerini tedirgin etti. Durumu polis ekiplerine bildiren vatandaşlar asansör boşluğundan çıkanı görünce şaşkınlık yaşadı. Ekipler tarafından yapılan araştırmada apartmanın asansör boşluğuna düşmüş ve orada mahsur kalmış bir sokak köpeğine rastlandı.

Gerede İlçemiz Yeni Mahallede bir apartmanda gece sahura kalkan vatandaşlar apartmanın içerisinden inlemeye benzeyen seslerle tıkırtılar duydular. Durumu 155 polis imdat telefonuna bildiren apartman sakinleri polis ve itfaiye ekiplerinin olay yerine gelmesini sağladılar. Polis ve itfaiye tarafından yapılan araştırmada apartmanın asansör boşluğuna düşmüş ve orada mahsur kalmış bir sokak köpeğine rastlandı. Gerede Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekibi asansör boşluğunda mahsur kalan ıslanmış ve korkmuş köpeği yarım saatlik bir uğraş sonucu bulunduğu yerden çıkarttı. Vücudunda herhangi bir yarası bulunmayan köpek itfaiye ekibi tarafından bakımları yapılıp, beslenerek koruma altına alındı.

SAHUR VAKTİ KURTARMA OPERASYONU

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, “Allah’ın yarattığı her cana sahip çıkmak ve hizmet etmek için bu makamlardayız. Gece sahur vakti bu canı kurtaran bakımını yapıp karnını doyuran itfaiye Müdürlüğü ekiplerimize teşekkür ediyorum” dedi.

  • İTFAİYE SEFERBER OLDU
  • İTFAİYE SEFERBER OLDU
  • İTFAİYE SEFERBER OLDU
  • İTFAİYE SEFERBER OLDU
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.