VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ KURULUYOR..

7 Mayıs 2020

.............................................................

Haber: Sevgi PİLGİ

Bolu Belediyesi tarafından koronavirüs nedeniyle ihtiyaç sahibi kişilerin artması üzerine ‘Kardeşlik Köprüsü’ projesi hayata geçirildi. Bolu Belediyesi ihtiyaç sahibi kişilerin faturalarını ödemek isteyen veya yardım ulaştırmak isteyen kişilerle arada köprü olacak. 

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, makamında düzenlediği basın toplantısında koronavirüs günlerinde ihtiyaç sahibi ailelerin eksikliklerini gidererek yardım ulaştırmak için ‘Kardeşlik Köprüsü’ projesi başlattığını duyurdu. Belediye, yardımda bulunmak isteyen kişilerle yardım yapılacak kişi arasında köprü olacak. Yardımda bulunmak isteyenler Bolu Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü’nün 0374 215 10 75 numarasını arayarak ihtiyaç sahibi kişinin iletişim bilgilerini alacak. 

YARDIM DOĞRU KİŞİYE ULAŞSIN
Projenin detaylarını anlatan Başkan Özcan, fitre ve zekatlarını vermek isteyen vatandaşlara çağrıda bulunarak, “Bolu’daki ihtiyaç sahibi vatandaşları biliyoruz. Bizde bunların verileri var. Bolu’da ‘Ben fitremi gerçek yoksula vermek istiyorum. O aileyi tespit etmekte zorluk yaşıyorum. Yardımım doğru kişiye ulaşsın’ diyen hayırseverler de var. İşte bu kardeşlik köprüsünü  bu yüzden inşa etmek  istiyorum” dedi.

"BUNUN TAM ZAMANI"
Başkan Özcan, yardımların doğru kişilere ulaşması için köprü olmaya hazır olduklarını vurgulayarak şöyle konuştu:
“Amacımız şu, zekatını ve fitresini gerçek yoksula ulaştırmak isteyen vatandaşlarımız doğrudan Özel Kalem’e ait 0374 215 10 75 numaramızdan arayarak bize ulaşabilir. Biz de ihtiyacı olan vatandaşlarımızın direkt iletişim bilgilerini onlara vereceğiz. Onların yardımının doğru aileye ulaşması için köprü olmaya hazırız. İkisinin temas kurmasını sağlayacağız. İkisi arasında köprü vazifesi olacağız. Bu vesileyle binlerce yardımsever ile binlerce yardıma muhtaç vatandaşlar bu zor günlerde bir araya gelecek. Bu günler bunun tam zamanı”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.