VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AREFE GÜNÜ PAZAR KURULACAK

7 Mayıs 2020

.............................

Bolu Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Altındal, 23 Mayıs 2020 tarihinde Ramazan Bayramının ilk gününün Cumartesiye denk gelmesi nedeniyle büyük pazarın arife günü olan 22 Mayıs da tam gün olarak açık olacağını söyledi.

Korona virüs nedeniyle, pazar esnafının da müşteri azlığından dolayı zor duruma düştüğünü ve vatandaşların virüs kapması olasılığına karşın pazara az müşterinin geldiğini dile getiren Bolu Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Altındal,“Özellikle köylerden gelen bazı yaşlı pazarcılarımız, virüs nedeniyle satış yapmak için şehre gelmiyor, ayrıca yaşlı vatandaşlarımız da pazara çıkmıyor. Bu nedenle pazarcı esnafının satış oranları düştü. Bizde bir karar alarak bayrama kadar isteyen pazarcı esnafımız tezgahlarını açıyorlar. Ama 22 Mayıs arife günü büyük pazarımız tam gün ful açık olacak. Daha önceden bahsettiğim gibi, vatandaşın ürün seçme hakkı olmadığından pazarcı esnafımız asla çürük malı müşteriye veremeyecek. Bunu yapan esnafa gereken cezai işlemi uygularız. Gözünün de yaşına bakmayız. Şimdiden Bolu halkının mübarek Ramazan Bayramını kutlarım” dedi. 

1 yorum yapılmış
  • muzzycesur
    9 Mayıs 2020 • 02:17
    Ramazan bayramı arefe günü 23 MAYIS cumartesi 24 MAYIS pazar RAMAZAN BAYRAMI 1. GÜNÜ 25 MAYIS Pazartesi RAMAZAN BAYRAMI 2. GÜNÜ 26 MAYIS salı RAMAZAN BAYRAMI 3. GÜNÜ BAYRAM AREFE GÜNÜ 22 MAYIS DEĞİL 23 MAYIS PAZARIDA ONA GÖRE KURARLAR HERHALDE
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.