VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN'DAN ÇOCUKLARA MÜJDE..

3 Mayıs 2020

.......................................................................

Haber: Bülent VELİOĞLU

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, "2020 yılı içersinde 33 oyun parkını yapmayı planlamıştık. Korona süreci nedeniyle bazı aksamalar yaşantı ancak süreç sonrasında ilk etapta sıfırdan yaptığımız 8 çocuk oyun parkını hizmete açacağız" dedi. 

Bolu Gazeteciler Cemiyet Başkanı ve sitemiz editörü Bülent Velioğlu'nun sorularını yanıtlayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, mahalle muhtarlarından ve vatandaşlardan çok sayıda oyun parkı talebinin geldiğini ifade ederek, "2020 yılı planlamamızda kent merkezinde 33 çocuk oyun parkını hayata geçirmeyi planlıyorduk. Ancak yaşanan süreç nedeniyle çalışmalarımızda aksamalar oldu. Korona süreci biter bitmez sıfırdan yaptığımız 8 parkımızı hayata geçireceğiz. Bunlar ilk etapta Alpagut Mahallesi'nde 3 park, Karaga Tepesi'nin hemen arkasında bir park, Sedaş'ın olduğu bölgede bir park, Kılıçarslan Mahallesi ve Çıkınlar Mahallesi'nde parkalarımızı açacağız" dedi. 
ATAŞEHİR BELEDİYESİ'NİN YAPACAĞI PARK 
"Bildiğiniz üzere Ataşehir Belediyesi Bolu'ya büyük bir park sözü vardı. Ancak korona süreci nedeniyle meclis toplanamadı. İlk toplantı da bu kararın çıkacağını düşünüyorum. O parkımızda kısa sürede hayata geçecektir. Diğer mahallelerde de çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Parklarımızı peş peşe hizmete açacağız"

7 yorum yapılmış
  • GocaBolulu
    3 Mayıs 2020 • 11:03
    Başgan, Karaçayır parkındaki 3 tane çocuk parklarını bi elden geçirseniz. Kırılan dökülenler onarılsa. Çocuklara daha kullanışlı hale getirilse.. Kum havuzu yapsanız.... Birerde bekçi koyup hayvanları sokmasanız...
  • EmineAysel
    3 Mayıs 2020 • 22:02
    Başkanım caydurtaki çocukları da sevindirirseniz onlarda mutlu olurlar hiç bir sosyal yaşamları yok park yok oyun alanları yok bütün gün evdeler kapıda oynuyorlar allah rızası için onlarında oyun oynaya bilecekleri bir yerleri olsun biz caydurt pazar yerinde oturuyoruz şimdiden çok teşekkür ederiz mahalle adına
  • Cemal
    3 Mayıs 2020 • 23:21
    Çocuk parkları olmuş birer meyhane hapci otçu ickici kaynıyor
  • KARAMANLI
    4 Mayıs 2020 • 02:41
    Karamanlı Mahallesinde yıllardır çocuk oyun parkı yok. Sayın Belediye yetkililerin dikkatine!
  • Muhittin
    4 Mayıs 2020 • 02:59
    Sayın başkanım bolunun köylerinede yapılmasına bekliyorum.bizim köyde hersene çocuk ve eglenme parkı yapılıyor sözde başkanım sizden tek isteyimiz çocuk parkları.
  • Muhittin
    4 Mayıs 2020 • 05:20
    Sayın başkanım sizden bir isteyimizvar yenice pınar köyü çorak mahallesi de çocuk parkları hiç yok sözde herkes ağzından yaptırıyorlar.her yıl çocuk parkları yapılıyor sözde.sayın başkanım sizden iyi haberlerinizi köy halkı olarak yenice pınar köyü çorak mahallesi. Çorak gençlik sizlerden haber bekliyor.başkanım.saygılarımız sunarım.
  • TayfunTre
    7 Mayıs 2020 • 02:38
    Başkanım çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum Karaçayır mahallesi Çığırkanlar yolunda bulunan 2900 ve 2901 sokakta birçok sayıda konut var yaklaşık 100 hane var buraya da bir çocuk parkı talep ediyoruz çünkü buralarda yakın hiç bir park yok saygılar
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.