VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

O İLÇEMİZDE PAZAR AÇILDI

3 Mayıs 2020

.................................

Bolu'nun Mengen ilçesinde merkez ve köylerde üretilen ürünlerin satıldığı pazar, geçtiğimiz gün belediye öncülüğünde açıldı. İlçe Emniyet, Sağlık Müdürlüğü ve Belediye ekiplerince tedbirler alındı.

Mengen Belediyesi tarafından ilçe merkezi ve köylerde üretilen ürünlerin satışı için Köy Ürünleri Emek Pazarı hazırlandı. Emek Pazar, geçtiğimiz gün İlçe Emniyet, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Belediye Zabıtaları tarafından yapılan kontrol ile alınan tedbirler çerçevesinde açıldı. Köylerde ürettikleri ürünlerin satışını belediyenin hazırladığı stantlarda korona tedbirlerine uyarak gerçekleştiren ilçe halkı uygulamadan memnun olduklarını belirttiler.

Uzun zamandır kapalı kalan pazarın açılışı dolayısıyla üreticiler pazarı ziyaret eden Belediye Başkanı Turhan Bulut ve Meclis üyelerine teşekkür ettiler. Başkan Turhan Bulut ve Meclis üyeleri ise hem pazarcılar hem de vatandaşlarla bir araya gelmekten mutlu olduklarını ifade ettiler. Bulut, alınan tedbirlerle açılan emek pazarının değerlendirmesini yaparak Kaymakamlıkla istişare edeceklerini ve ilerleyen haftalarda da pazar kurulması için karar alacaklarını bildirdi.

  • O İLÇEMİZDE PAZAR AÇILDI
  • O İLÇEMİZDE PAZAR AÇILDI
  • O İLÇEMİZDE PAZAR AÇILDI
  • O İLÇEMİZDE PAZAR AÇILDI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.