VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN’DAN EKSTRA MESAİ MÜJDESİ

2 Mayıs 2020

.....................................................................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, görevleri başındaki temizlik işçileri ve itfaiye personellerini ziyaret etti. Sürpriz ziyarette Özcan, işçilerin 1 Mayıs İşçi Bayramlarını kutlayarak, çalışmaları için Bolu halkı adına teşekkürlerini sundu, hem de bayram mesaisine ilave ekstra mesai müjdesi verdi.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sebebiyle Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, görevleri başında olan Temizlik İşleri ve İtfaiye Müdürlüğü personellerine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

“NE YAPSAK HAKKINIZ ÖDENMEZ”

Ziyarette Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, mahalle aralarında çöp toplayıp, yerleri süpüren işçilerin bayramlarını kutlayarak, sohbet etti.  İşçilerle sohbetinde bugünün emek ve işçi bayramı olduğunu dile getiren Özcan, “Bugün 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı. İşçi bayramınız kutlu olsun. Hem mübarek Ramazan günü, hem İşçi Bayramı ama siz hizmetlerin aksamaması adına, hele ki şu korona günlerinde halk sağlığını korumak için yoğun bir şekilde çalışıyorsunuz. Bundan dolayı sana ve tüm arkadaşlarına şükranlarımı sunuyorum. Ne yapsak hakkınızı ödeyemeyiz.” dedi.

“TEMİZLİK İŞÇİLERİNE EKSTRA 1 YEVMİYE DAHA VERECEĞİZ”

Özcan ayrıca, işçilere bayram mesailerine ilave olarak 150 TL daha maddi destek vereceklerini söyleyerek “Biz bir aileyiz. Ne yapsak hakkınız ödenmez.  Tabi bayram olması nedeniyle yasal hakkınızı alacaksınız. Ancak onun dışında temizlik işleri müdürlüğümüzde çalışan 196 personelimize bayram mesailerine ek olarak 150 TL daha vermek istiyorum. Bu az ama yine de bir bayram hediyesi olsun. Hepinize kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.

 “BUGÜNE KADAR BİZİM BAYRAMIMIZI KUTLAYAN OLMADI, SAĞ OLUN”

5 yıldır temizlik işçisi olarak çalıştığını söyleyen belediye personeli de büyük mutluk duyduğunu belirterek, “5 yıldır temizlik işçisiyim. Bugüne kadar bizim işçi bayramımızı kutlayan olmadı, çok sağ olun” sözleriyle Başkan Özcan’a teşekkür etti.

  • ÖZCAN’DAN EKSTRA MESAİ MÜJDESİ
  • ÖZCAN’DAN EKSTRA MESAİ MÜJDESİ
  • ÖZCAN’DAN EKSTRA MESAİ MÜJDESİ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.