VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MUHTARDAN ÖRNEK UYGULAMA

1 Mayıs 2020

............................

Bolu'da, Tabaklar Mahallesi Muhtarı Sedat Altan tarafından düzenlenen uygulama ile ihtiyaç sahipleri için ücretsiz alabilecekleri ürünlerin konulduğu tezgahlar açıldı.

Bolu'da Tabaklar Mahallesi Muhtarı Sedat Altan tarafından ihtiyaç sahipleri için güzel bir uygulama başlatıldı. Tabaklar Mahallesi, Gövem Sokak üzerinde bulunan, muhtar Sedat Altan'a ait işyerinin yanında ihtiyaç sahiplerinin gelip ücretsiz alabileceği askıda ekmek ve ayakkabı, çanta kıyafet gibi çeşitli ihtiyaçların bulunduğu tezgah açıldı. İhtiyacı olan vatandaşlar ihtiyaçlarının buradan ücret ödemeden alırken, yardım etmek isteyen vatandaşlar da buraya gelip yiyecek ve eşya bırakabiliyor.

1 yorum yapılmış
  • yuksel14
    1 Mayıs 2020 • 08:40
    güzel uygulama ama bizim milletimiz aç.ihtiyacı olmadığı halde alır..veya ihtiyacı olmasada hepsini alır...biz TÜRK milleti bir taneyle yetinmeyiz..bakınız yabancılara hayatta ev almazlar yada 1+1 yada 2+1 bir tane alırlar yok çocuğa ayrı toruna ayrı yok kiraya vermek için uğraşmazlar...elindekiyle yetinirler nedense hep biz doyumsuz ve açız..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.