VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KORONAVİRÜS ŞÜPHELİSİ KAÇTI ORTALIK KARIŞTI

29 Nisan 2020

.........................................................

Bolu’nun Mudurnu ilçesinden korona virüs şüphesiyle sevk edildiği Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinden kaçan hasta ekipleri alarma geçirdi. Mehmet O. isimli hasta Mudurnu’da jandarma ekipleri tarafından yakalanarak tekrar hastaneye yatırıldı.

Mudurnu ilçesinde yaşayan Mehmet O., 27 Nisan gecesi bulantı, kusma ve yüksek ateş şikayetiyle 112 Acil ekipleri tarafından evinden alındı. Korona virüs belirtileri taşıyan hasta Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.  Koronavirüs testi pozitif çıkan Mehmet O., hastanede tedavi altına alındı. Bir gece hastanede kalan Mehmet O., bir gün sonra hastaneden kaçtı. Hastanın kaçtığının belirlenmesinin ardından hastane yönetimi tarafından güvenlik güçlerine ihbarda bulunuldu. Mehmet O., Mudurnu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Çavuşderesi köyündeki bir evde olduğu tespit edildi. Koronavirüs şüphelisi 112 Acil ekibi tarafından kaçtığı evden alınarak ambulansla tekrar tedavisi için Bolu’ya getirildi. 

Sağlık ekipleri Mehmet O.’nun Mudurnu’ya giderken ve kaldığı evde kimlerle temas ettiğini belirlemek için çalışma başlattı. Mehmet O’nun hastanede tedavisi sürüyor.

3 yorum yapılmış
  • ORHAN
    29 Nisan 2020 • 23:40
    ŞAHIS mudurnuya giderken en az 30 kişiye bulaştırmıştır takside otobüste büfede bu 30 kişi en az 30 kişiye bulaştırsa gerisini siz düşünün
  • Boluxx
    30 Nisan 2020 • 03:28
    Hastaneden neden kaciyorsun senin sağlığın için ordasın
  • akr
    30 Nisan 2020 • 07:51
    Allahım sen deli kullarına akıl ver. Akıl şey değil ki sokasin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.