VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VALİ ÜMİT'TEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

29 Nisan 2020

................................................................

Haber: Bülent VELİOĞLU

Türkiye’de koronavirüs önlemlerinin 4 Mayıs'tan başlayarak Ramazan Bayramından sonra aşamalı olarak kaldırılması planlanırken, Bolu’da ise en çok merak edilen konuların başında gelen İzzet Baysal Caddesinin yaya girişine sınırlandırılmasıyla ilgili karar da 4 Mayıs’ta netlik kazanacak. Özgür Bolu Gazetesi Editörü Bülent Velioğlu'na konuşan Bolu Valisi Ahmet Ümit, "İzzet Baysal Caddesi ile ilgili kararı 4 Mayıs'ta vereceğiz ama şu anda iyi gidiyoruz. İkinci bir dalga olasılığa karşı aldığımız önlemlere devam etmeliyiz" dedi. 

Yeni tip koronavirüs salgını durdurup geriletmeye başlayan Türkiye'de hayat 4 aşamada normale döndürülecek. İlk aşama 4 Mayıs'ta başlayacak. Bolu’da ise esnafların tepkisine neden olan İzzet Baysal Caddesine girişlerin sınırlandırılmasının kaldırılıp kaldırılmayacağına ilişkin karar 4 Mayıs’ta verilecek. Bolu Valisi Ahmet Ümit başkanlığında toplanacak Hıfzısıhha Kurulu caddede sınırlandırmanın devam edip etmeyeceğine karar verecek. 

İZZET BAYSAL CADDESİ KARARI 4 MAYIS’TA VERİLECEK

“İzzet Baysal Caddesine girişlerin sınırlandırılması ile ilgili karar 4 Mayıs’ta verilecek. Koronavirüs vakaları konusunda iyi durumdayız. İyi durumun devam etmesi için vatandaşlarımız evden kalmaya devam etsinler. Ülke genelinde ikinci bir dalganın yaşanabilme riskine karşı önlemlerimiz artarak devam etmeli. İzzet Baysal Caddesine girişlerin sınırlandırılmasının kaldırılmasına ilişkin kararı 4 Mayıs’ta Hıfzısıhha Kurulu ile birlikte yapacağımız toplantıda vereceğimiz."

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.