VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA KORONA VİRÜSTE SON DURUM

29 Nisan 2020

..............................

HABER- Ayşe Songül Erhan

Bolu'da il genelinde son 10 günde 6 pozitif korona virüs vakası çıktı. Dün 1 vaka tespit edilirken, günlük 250 test yapılmaya devam edildi.  Bolu il genelinde bugüne kadar toplam 140 pozitif vaka tespit edilirken, bu hastalardan 60'ı iyileşerek taburcu edildi. Virüs mücadelesinde Bolu'da 3 kişi hayatını kaybetti. Diğer yandan 70 kişi de hastane ve evlerde kontrol altında tutuluyor. 

Bolu ve ilçelerinde korona virüsle mücadele tüm hızıyla devam ediyor. Günlük 250 testin yapıldığı Bolu ve ilçelerinde son 10 günde vaka olmadığı iddiaları gerçeği yansıtmazken, toplam 6 pozitif vaka tespit edildi. Bolu'da bugüne kadar toplam pozitif vaka sayısı 140 olarak kayıtlara geçti. Bu hastalardan 60'ı, 14 günlük tedavilerinin ardından iyileşerek taburcu edildi. 

Virüs mücadelesinde Bolu il genelinde 3 kişi hayatını kaybederken, bu kişilerin hepsinin Göynük'te yaşaması dikkatlerden kaçmadı. Diğer yandan şüpheli olarak hastanelerde ve evlerde tedavi altına alınan kişi sayısı da 70 olarak kaydedildi. 70 hastanın durumlarının iyiye gittiği öğrenildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.