VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"HİÇ KİMSE KİMSESİZ DEĞİL"

27 Nisan 2020

.................................................................

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Kızılay’ın İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa yürüttüğü ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan ayında verilen yemeklerin yapıldığı Turizm ve Otelcilik Lisesi’ni ziyaret etti. Vali Ümit, “Bizim ülkemizde hiç kimse kimsesiz değil. Bizim ilimizde de kimsesiz kimse olmayacak” dedi.

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Kızılay’ın İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa yürüttüğü ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan ayında verilen yemeklerin yapıldığı Turizm ve Otelcilik Lisesi mutfağını ziyaret etti. Kızılay Bolu İl Başkanı Muhsin Kınacı ve İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı ile yemeklerin yapıldığı mutfağı ziyaret etti.

Vali Ümit burada çalışanlardan bilgi aldı. Ahmet Ümit, “Bizim millet olarak inancımızda, kültürümüzde, geleneklerimizde çok müstesna yeri olan başı rahmet ortası mağfiret sonu cehennem azabından kurtuluş olarak inandığımız Mübarek Ramazan ayının 24 Nisan'dan itibaren idrak etmiş durumdayız. 24 Nisan'dan itibaren de Ramazan ile ilgili programlar başladı. Bugün o programlardan birini burada ziyaret edip yerinde görme imkanı sağladık. Ramazan'ın milletimiz için fevkalade geniş bir yeri var ama ne yazık ki 22 Mart'tan bu yana da ülkemizde ve aynı zamanda Bolu'da pandemi ile mücadele ediyoruz. Yayılmasını önlemek ve vatandaşlarımızın hasta olmasını önlemek amacıyla gerek Cumhurbaşkanımız gerek bakanlıklarımız ve gerekse Valilerimiz ile birçok kararlar aldık ve almaya devam ediyoruz” dedi.

"MAÇ OYNANMAYA DEVAM EDİYOR. ŞUAN GALİP DURUMDAYIZ"

Bolu Valisi Ahmet Ümit, “Allah'a şükür ülkemiz genelinde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın da ifade ettiği gibi bu virüsü büyük oranda kontrol altına almış durumdayız. Bu mücadelede başarılı olduk. Bolu'da da aynı şekilde iyi gittiğini daha önce de ifade etmiştim.  Hiçbir yerde karantina altına alınmış bölge yok ama tedbirlere karantinadaymışız gibi gayret ediyoruz. Mümkün olduğu kadar en üst seviyede bir süre daha bu şekilde devam etmemiz gerekiyor. Sonuçlarını da alıyoruz. Korona ile mücadele noktasında ülkemiz ve ülkemiz için de ilimiz gayet iyi gidiyor. Güvenlik kuvvetlerimize tedbirlerin uygulanması için çok gayret ettikleri için diğer ilgili kuruluşlara hem duyurulmasını hem uygulanmasını sağladıkları için ama en önemlisi vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Çünkü vatandaşlarımız bu kuralların ciddiyetinin ve ehemmiyetin farkına vardı. Ciddi oranda tedbirler uygulandı. Maç oynamaya devam ediyor. Maçta galip durumdayız ama en küçük ihmal tekrar mağlup duruma geçmemize neden olabilir. Galip iken mağlup duruma düşmememiz gerekiyor. Bu nedenle tedbirlere uyumaya devam edelim” diye konuştu.

"HİÇ KİMSE KİMSESİZ DEĞİL"
Bolu Valisi Ahmet Ümit, “Ramazan ayı nedeniyle çok güzel çalışmalar oldu ve olmaya devam ediyor. Bugün Kızılay'ın esnafla işbirliği içerisinde planlamış olduğu öğretmenlerimizin ve gönüllülerimizin dağıtıma katkıda bulunması ile burada 600'ün üzerinde kişiye yemek çıkartıyoruz. Bu sene ramazan faaliyetlerimiz koronavirüs ile mücadele eksenine uygun olarak şekillenmek durumunda kaldık. Öncelikle Prensip olarak kuru gıda yardımı şeklinde planlandı. Bugüne kadar 6 bin 400 paket hazırlandı. Bunun 4 bin 200 tanesi dağıtıldı. 2 bin 200 tanesi dağıtılmaya devam ediyor. Bundan sonra da devam edeceğiz. Bizim ülkemizde hiç kimse kimsesiz değil. Bizim ilimizde de kimsesiz kimse olmayacak” diyerek açıklamalarını sonlandırdı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.