VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SERVİSLER YENİDEN HİZMETTE

21 Nisan 2020

........................................

Haber: Adnan KARABULUT

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mustafa Alişarlı’nın üniversiteye giden servisleri iptal etmesi koronavirüs nedeniyle canlarını hiçe sayarak gece gündüz fedakarlıkla çalışan sağlık çalışanları tarafından tepkiyle karşılandı. Rektör Alişarlı, bu tepkilerden sonra aynı gün içerisinde servisleri yeniden hizmete soktu.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mustafa Alişarlı’nın üniversiteye giden servisleri iptal etmesi tepkiyle karşılandı. Rektör Alişarlı, gelen tepkilerden sonra bir açıklama yaptı.

Açıklama şu şekilde:

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, tüm dünyada etkisini sürdüren Koronavirüs salgını sebebiyle Cumhurbaşkanlığı kararı gereği, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı aldığı karar doğrultusunda 16 Mart tarihinden itibaren öğrenime ara vermiştir. Bu tarihten itibaren, BAİBÜ Covid-19 Danışma Koordinasyon Kurulu kararları doğrultusunda 65 yaş üstü, engelli, hamile ve kronik hastalıkları bulunan personellerimiz idari izinli sayılmışlardır. Bunun yanında, yine bu önlemler kapsamında idari ve akademik birimlerde günlük birkaç personel aktif olmak üzere mesai yapmakta, diğer personeller ise evlerinden Elektronik Belge Yönetim Sistemi üzerinden evrak takiplerini gerçekleştirmektedir.

Bu kapsamda birimlerde günlük aktif çalışan personel sayısı büyük oranda düşmüş pandemi önlemleri kapsamında personel servisleri kaldırılmıştır.

Mevcut durumda, sağlık çalışanlarından Rektörlüğümüze ve Sayın Bolu Milletvekillerimize ulaşan talepler doğrultusunda, Bolu Abant İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli sağlık personellerine yönelik servis hizmeti sağlanması için bir süredir Rektörlüğümüz tarafından çalışma yürütülmekteydi. Bu çalışmalar sonucunda 20 Nisan 2020 tarihinde itibariyle servis hizmetleri başlatılmış bulunmaktadır.

Rektörlüğümüz, BAİBÜ Sosyal Tesislerinde misafir edilen Bolu Abant İzzet Baysal Araştırma ve Uygulama Hastanesinde görevli 50 hemşire için her türlü konfor ve hijyen ortamının sağlanması adına büyük titizlik göstermektedir. Bu vesileyle, tüm dünyada etkisini sürdüren salgın neticesinde geçmekte olduğumuz bu zor dönemde, kendi sağlıkları uğruna, hayat kurtarmak için aileleri ve tüm sosyal imkânlardan feragat ederek gece gündüz özveriyle çalışan tüm sağlık personellerine tekrar teşekkür ederiz.”

Rektör Mustafa Alişarlı’nın gelen tepkilerden sonra aynı gün içerisinde servisleri yeniden hizmete soktuğu öğrenildi.

3 yorum yapılmış
  • Yorum
    21 Nisan 2020 • 12:24
    eee bize niye tebliğ edilmiyor servisleri madem balattınız. Yalana bak ya kendi bi taraflarını kurtarmak için yalana başvur zaten yaptık de.
  • ZiyaTademir
    21 Nisan 2020 • 15:47
    Rektör hoca, servisleri kaldırdın personeli belediye otobüslerine talim ettirdin, kaloriferleri erken kapattırdın personel hastalıktan kırılıyor. ne edeceğük şimdi rektör hoca. atamalarında cabası. hakkımı helal etmeyrum.
  • Sizyaptnzoldu
    22 Nisan 2020 • 00:29
    Allah askina her seferinde ayni sey siz haber yaptiniz oldu di mi? Servisler kalkali 2-3 hafta oldu ve siz haber yaptığınızda yeniden baslayacak denilmis guzergahlar icin calisanlardan bilgi toplaniyordu bile. Daha oncekiler gibi siz haber yaptiniz ayni gun geri adim atıldı cooook manidarsiniz....
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.