VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BELEDİYE İSTEĞİNİ KIRMADI

21 Nisan 2020

...........................................................

İstanbul’da yaşayan Dilek Yaşar, şehirlerarası seyahatin kısıtlanması nedeniyle yanlarına gidemediği babasının doğum gününü belediye ekipleri aracılığıyla kutladı. Kapıda doğum günü pastasıyla karşılaşan yaşlı çift büyük mutluluk yaşadı.

İstanbul'da yaşayan Dilek Yaşar, koronavirüs önlemleri kapsamında uygulanan şehirlerarası seyahat kısıtlaması nedeniyle babasının doğum gününü kutlamaya gelemediği için Bolu Belediyesinden yardım istedi. Yaşar, 82 yaşındaki babasına doğum günü sürprizi yapmak için belediyenin çağrı merkezi ile temasa geçti. 

GÖREVLİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Yaşar’ın isteğini kırmayan belediye ekipleri İsmail Yaşar’ın doğum gününü kutlamak için evine gittiler. Kapısında üzerinde mumlar yanan pastayla karşılaşan yaşlı çift büyük mutluluk yaşadı. İsmail Yaşar, eşi Pakize Yaşar ile birlikte pastadaki mumları üflediler. 
Belediye görevlileri Facetime üzerinden Dilek Yaşar ile görüntülü görüşme yaparak babasının doğum gününü kutlamasını saniye saniye izlettiler. Yaşar, görüntülü görüşme ile babasının doğum gününü kutladı. İsmail Yaşar, kendisinin doğum gününü kutlayan belediye görevlilerine teşekkür etti.

  • BELEDİYE İSTEĞİNİ KIRMADI
  • BELEDİYE İSTEĞİNİ KIRMADI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.